Bίντεο σοκ: Άγγλος εκατομμυριούχος τραυματίζει 28 θεατές με την Porsche του

Bίντεο σοκ: Άγγλος εκατομμυριούχος τραυματίζει 28 θεατές με την Porsche του

Ο πολύ γνωστός στην Αγγλία Paul Bailey είχε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη στιγμή σε επίδειξη αυτοκινήτων στην Μάλτα όπου έχασε τον έλεγχο της πανάκριβης Porsche του και έπεσε πάνω στους θεατές

Bίντεο σοκ: Άγγλος εκατομμυριούχος τραυματίζει 28 θεατές με την Porsche του
Η εικόνα είναι πραγματικά σοκαριστική. Μία πανάκριβη Porsche 918 Spyder φεύγει από τον δρόμο λόγω κακού χειρισμού του οδηγού της και πέφτει με δύναμη πάνω στους θεατές. Η πρόσκρουση είναι δυνατή, και όπως φαίνεται αρκετά σώματα τινάζονται στον αέρα, κάνοντας τους περισσότερους να φοβηθούν ακόμα και για νεκρούς.

Όμως ο τελικός απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον 28 τραυματίες, με πέντε από αυτούς να βρίσκονται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Και τους ειδικούς να κάνουν λόγο για πραγματικό θαύμα, καθώς οι συνθήκες του ατυχήματος αλλά και η ταχύτητα του αυτοκινήτου προδίκαζαν ένα πολύ χειρότερο απολογισμό.

Κλείσιμο


Οδηγός της εξαιρετικά σπάνιας και πανάκριβης Porsche 918 Spyder είναι ο Paul Bailey ο οποίος συμμετείχε σε αγώνες επίδειξης στην Μάλτα. Ο 55χρονος Άγγλος εκατομμυριούχος που τραυματίστηκε και ο ίδιος στο συμβάν (και παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο για περίθαλψη) είναι γνωστός στην χώρα του για την αγάπη του στα αυτοκίνητα.



Ο ίδιος είναι κάτοχος όλων των σύγχρονων και πιο σπάνιων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας, με πάνω από 30 σούπερ αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και την Porsche του ατυχήματος, που κοστίζει «μόλις» 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς είναι (ή μάλλον ήταν) ένα από τα... φθηνότερα της συλλογής του. 



Ο Bailey συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης στη Μάλτα που γινόταν σε ένα αεροδρόμιο με στόχο την συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα 6χρονο κορίτσι, είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Και όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η πρόεδρος της Μάλτας Marie Louise Coleiro Preca, παρά το ότι το γεγονός ήταν συγκλονιστικό, τουλάχιστον η εξέλιξη με την απουσία κάποιων θυμάτων αποτελεί ένα είδος ανακούφισης για την κοινωνία της μικρής αυτής χώρας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης