Βίντεο: Μικροσκοπικό μπουλντόγκ τρέπει σε άτακτη φυγή δύο... αρκούδες!

Βίντεο: Μικροσκοπικό μπουλντόγκ τρέπει σε άτακτη φυγή δύο... αρκούδες!

Δείτε πώς το σκυλί «νάνος» αποδεικνύει ότι το... μέγεθος τελικά δεν μετράει – Οι αρκούδες έτρεχαν πανικόβλητες να γλιτώσουν από τη μανία του σκύλου «φύλακα»

Βίντεο: Μικροσκοπικό μπουλντόγκ τρέπει σε άτακτη φυγή δύο... αρκούδες!
Πολύς λόγος γίνεται για το... μέγεθος! Μετράει, ή δεν μετράει; Όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερα; Ή το... μικρό είναι πιο... ζωηρό; Στην περίπτωσή μας, ο «Δαβίδ» νίκησε κατά κράτος τον «Γολιάθ» και όχι μόνο έναν, αλλά... δύο! Ένα μικροσκοπικό γαλλικό μπουλντόγκ κατάφερε να εκδιώξει, με όλη τη σημασία της λέξης, δύο αρκούδες από την αυλή του σπιτιού του στην Αμερική, αποδεικνύοντας ότι τελικά, το... μέγεθος μετράει λιγότερο από το πάθος και την αποφασιστικότητα!



Κλείσιμο
Το μικροσκοπικό γαλλικό μπουλντόγκ, το οποίο ακούει στο όνομα Τζούελς, ανέλαβε τον ρόλο του φύλακα του σπιτιού πολύ σοβαρά. Δύο αρκούδες βρέθηκαν στην αυλή της κατοικίας και τότε ανέλαβε δράση ο... γίγαντας σκύλος. Και αν στην όψη δεν... γεμίζει το μάτι, στον καυγά αποδείχθηκε πιο... μεγάλος από τις δύο αρκούδες, στις οποίες επιτέθηκε με τόση μανία, που τις έτρεψε σε άτακτη – κυριολεκτικά – φυγή!




Η εικόνα του «νάνου» σκύλου να κυνηγά την τουλάχιστον δέκα φορές πιο ογκώδεις αρκούδες, οι οποίες να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα σε κατάσταση πανικού για να... γλιτώσουν από τη μανία του, μόνο έκπληξη και θαυμασμό μπορούν να προκαλέσουν, ανοίγοντας εκ νέου τη συζήτηση. Παίζει, τελικά, ρόλο το... μέγεθος; Για τον Τζούελς πάντως όχι...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης