Σοκαριστικές εικόνες: Τέσσερις νεκροί από έκρηξη φιάλης σε διαμέρισμα στην Κίνα (βίντεο)

Σοκαριστικές εικόνες: Τέσσερις νεκροί από έκρηξη φιάλης σε διαμέρισμα στην Κίνα (βίντεο)

Μία τεράστιας έντασης έκρηξη σε διαμέρισμα στην πόλη Dandong κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πολυκατοικίας και δημιούργησε το απόλυτο χάος στους δρόμους στην γύρω περιοχή

Σοκαριστικές εικόνες: Τέσσερις νεκροί από έκρηξη φιάλης σε διαμέρισμα στην Κίνα (βίντεο)
Οι εικόνες από την καταστροφή πραγματικά σοκάρουν. Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε διαμέρισμα, οδήγησε στον θάνατο τέσσερις ανθρώπους, τραυμάτισε τουλάχιστον πέντε, και εκτόξευσε μεγάλα κομμάτια τσιμέντου και χώματος στους δρόμους σε όλη την γύρω περιοχή.



Κλείσιμο

Η έκρηξη πιστεύεται ότι έγινε σε διαμέρισμα του 9ου ορόφου, με τις πρώτες φωτογραφίες να δείχνουν μια εντελώς κατεστραμένη πρόσοψη του κτιρίου. Μεγάλες είναι και οι καταστροφές στα γύρω κτίρια, ενώ τα συντρίμια που έπεσαν κατέστρεψαν πολλά αυτοκίνητα. 



Εικόνες από κάμερα ασφαλείας στον δρόμο ακριβώς έξω από το κτίριο δείχνουν ένα μεγάλο ωστικό κύμα, και στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα αρχίζουν να πέφτουν τα συντρίμια που έρχονται με δύναμη από κάθε κατεύθυνση. Μεγάλα κομμάτια τσιμέντου που ευτυχώς δεν πετυχαίνουν δύο μοτοσικλετιστές, βιβλία, περιοδικά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς βρίσκονται ξαφνικά να έχουν γεμίσει το σημείο της καταστροφής. 



Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ενώ, όπως φαίνεται και από το βίντεο είναι καθαρά θέμα τύχης ότι δεν υπήρξαν πολύ περισσότερα θύματα από τους ανθρώπους που κυκλοφορούσαν στον δρόμο εκείνη τη στιγμή.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης