Βίντεο: Άνδρες και γυναίκες βλέπουν για πρώτη φορά πορνό εικονικής πραγματικότητας

Βίντεο: Άνδρες και γυναίκες βλέπουν για πρώτη φορά πορνό εικονικής πραγματικότητας

Οι αντιδράσεις τους κυμαίνονται από την έκπληξη και την απορία μέχρι τον ενθουσιασμό με το καινούργιο αυτό προϊόν και είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές

Βίντεο: Άνδρες και γυναίκες βλέπουν για πρώτη φορά πορνό εικονικής πραγματικότητας
Η εικονική πραγματικότητα έχει αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα στην καθημερινότητά μας, με συναρπαστικές εφαρμογές και παιχνίδια που υπόσχονται μία πραγματική εμπειρία «εμβύθισης» στους χρήστες.

Μη θέλοντας να μείνει πίσω, η βιομηχανία του πορνό έχει ήδη ξεκινήσει να πειραματίζεται με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, δημιουργώντας ερωτικές ταινίες «εικονικής πραγματικότητας» οι οποίες προβάλλονται μέσω ειδικού εξοπλισμού, όπως το Samsung Gear VR.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει ταινία πορνό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τη νέα τεχνολογία και ακόμα λιγότεροι όσοι την έχουν δοκιμάσει.

Γι' αυτο και η BaDoinkVR, μία εταιρεία παραγωγής πορνό εικονικής πραγματικότητας, θεώρησε καλή ιδέα να προσφέρει αυτήν την εμπειρία σε ορισμένους τολμηρούς άνδρες και γυναίκες, που δέχτηκαν να διευρύνουν τους «ερωτικούς τους ορίζοντες» με αυτόν τον τρόπο. 

Οι αντιδράσεις τους κυμαίνονται από την έκπληξη και την απορία μέχρι τον ενθουσιασμό με το καινούργιο αυτό προϊόν και είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης