Βίντεο: Γυναίκα απείλησε να πετάξει το... παπούτσι της στο κεφάλι του Πάπα

Βίντεο: Γυναίκα απείλησε να πετάξει το... παπούτσι της στο κεφάλι του Πάπα

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή άφιξη του Πάπα στο Καπιτώλιο, όπου επρόκειτο να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των δύο σωμάτων του Κογκρέσου

Βίντεο: Γυναίκα απείλησε να πετάξει το... παπούτσι της στο κεφάλι του Πάπα
Παρά την ενθουσιώδη υποδοχή που επιφύλασσε ο αμερικανικός λαός στον Πάπα Φραγκίσκο κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιοι που δεν πολυσυμπαθούν τον Ποντίφικα και είναι μάλιστα έτοιμοι να το δείξουν με αρκετά ευφάνταστους τρόπους.

Μία τέτοια περίπτωση καταγράφηκε χθες από το μικρόφωνο του CNN αμέσως πριν από την άφιξη του Πάπα στο Καπιτώλιο, όπου επρόκειτο να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των δύο σωμάτων του Κογκρέσου.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για ιστορική στιγμή, αφού αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένας Πάπας μιλάει στον συγκεκριμένο χώρο, ο ρεπόρτερ του CNN αποφάσισε να μείνει σιωπηλός για λίγο ώστε να καταγραφεί από το μικρόφωνο το κλίμα αδημονίας στην αίθουσα.

Ωστόσο, αυτό που τελικά καταγράφηκε ήταν μία απειλή από μία γυναίκα με έντονη «νότια» προφορά να βγάλει το παπούτσι της και να το... πετάξει στο κεφάλι του 78χρονου Ποντίφικα.

Αν και ο λόγος αυτής της εχθρικής δήλωσης παραμένει άγνωστος, αφού η γυναίκα έμεινε τελικά στα λόγια και η ταυτότητά της δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, αρκετοί εικάζουν ότι η επικριτής του Πάπα μάλλον προέρχεται από κάποιους κύκλους των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με κάποιες από τις απόψεις του Ποντίφικα.
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του κατά της θανατικής ποινής και της οπλοκατοχής και υπέρ της υποδοχής των προσφύγων είναι αντίθετες προς τις ρεπουμπλικανικές θέσεις σε αυτά τα ζητήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποια εχθρότητα απέναντι στο πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης