Νέο «μαργαριτάρι» από τη Miss Italia: Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι Ιταλός!

Νέο «μαργαριτάρι» από τη Miss Italia: Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι Ιταλός!

Μετά τη γκάφα με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αλίτσε Σαμπατίνι «ξαναχτυπά»

Νέο «μαργαριτάρι» από τη Miss Italia: Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι Ιταλός!
Δεν ήταν αρκετός ο σάλος που προκάλεσε με την απάντησή της σε ερώτημα της κριτικής επιτροπής καλλιστείων για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η νέα Miss Italia «ξαναχτυπά».

Η Αλίτσε Σαμπατίνι επανέρχεται δριμύτερη προκαλώντας και πάλι αναστάτωση με τις δηλώσεις της.

Αυτή τη φορά, η 18χρονη Αλίτσε… έπεσε θύμα του δημοφιλούς δημοσιογράφου Βαλέριο Σταφέλι της σατιρικής εκπομπής «Striscia la Notizia» που προβάλλεται από το Canale 5.


Κλείσιμο

Ο Σταφέλι, ο οποίος της παρέδωσε το… παραδοσιακό χρυσό βραβείο της εκπομπής για τις γκάφες, την ρώτησε: «Ποια είναι η προσωπικότητα από την ιστορία της Ιταλίας που θαυμάζετε;».

Η νεαρή χαμογελά αμήχανα και παραμένει σιωπηλή, για να συνεχίσει ο δημοσιογράφος την ερώτηση: «Θα μάθατε κάτι στο σχολείο. Ποια είναι η αγαπημένη σας προσωπικότητα;».

Παρότι η Σαμπατίνι εξακολουθεί να δείχνει σαστισμένη, τελικά δίνει την απάντησή της: «Ο Μάικλ Τζόρνταν! Ο πιο σπουδαίος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ».

Στη συνέχεια, η νεαρή σχολίασε και την απάντησή της στο διαγωνισμό ομορφιάς όπου είπε ότι θα ήθελε να έχει ζήσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί «άλλωστε είμαι γυναίκα, άρα δε θα πήγαινα στο μέτωπο». Όπως είπε, λοιπόν, η απάντησή της ήταν μία «μαλ…α».

Μετά την προβολή της εκπομπής, ωστόσο, στην οποία άλλαξε χώρα καταγωγής στον Μάικλ Τζόρνταν, η Σαμπατίνι γύρισε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον Σταφέλι ότι παραποίησε τα λεγόμενά της.



Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια, το βίντεο ήταν προϊόν μοντάζ, ενώ ο δημοσιογράφος της άσκησε «ψυχολογική βία»!

Την ίδια ώρα, στη σελίδα της στο Facebook εξήγησε πώς εξαπατήθηκε από την εκπομπή, γράφοντας πως ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ποια προσωπικότητα γενικότερα θαυμάζει, δίχως να διευκρινίσει εθνικότητα.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι παραδέχθηκε πως είπε «μαλ…α» σχετικά με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο γιατί ο Σταφέλι την πίεσε.



«”Πες ότι είπες μαλ…α» κι εγώ έπειτα από ένα τέταρτο ψυχολογικής βίας λέω: “Εντάξει, είπα μία μαλ…α”. Φυσικά, είναι όλα κομμένα και μονταρισμένα κατά προτίμηση», έγραψε η νεαρή.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σαμπάτινι πέρα από το στέμμα και τον τίτλο της Μις Ιταλία, κατάφερε να γίνει διάσημη και εκτός συνόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης