Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον Τζον Λένον να κοροϊδεύει τα άτομα με αναπηρία

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον Τζον Λένον να κοροϊδεύει τα άτομα με αναπηρία

Η προσβλητική συμπεριφορά του διάσημου Άγγλου μουσικού ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο το βράδυ, μέσω της εκπομπής It Was Alright In The 1960s

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον Τζον Λένον να κοροϊδεύει τα άτομα με αναπηρία
Σοκαρισμένοι δηλώνουν αρκετοί φαν του μουσικού ινδάλματος Τζον Λένον, μετά από την πρόσφατη δημοσιοποίηση ενός παλιού κλιπ που δείχνει το ιδρυτικό μέλος των Beatles να κοροϊδεύει τα άτομα με αναπηρία. 

Η προσβλητική συμπεριφορά του διάσημου Άγγλου μουσικού ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο το βράδυ, μέσω της εκπομπής It Was Alright In The 1960s, κατά την οποία προβλήθηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Λένον να μιμείται με υποτιμητικό τρόπο τις κινήσεις των ανθρώπων με αναπηρία, κάνοντας παράλληλα κοροϊδευτικές γκριμάτσες.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του διάσημου «σκαθαριού» προκαλεί έκπληξη, καθώς εκτός από την επιτυχημένη μουσική του σταδιοδρομία, ο Λένον είχε διακριθεί ως ακτιβιστής του 20ου αιώνα, υιοθετώντας έντονη δράση σε κοινωνικά ζητήματα, ειδικότερα ως ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ. 

Κλείσιμο
Τον αποτροπιασμό τους εξέφρασαν στα social media αρκετοί θαυμαστές του Λένον, οι οποίοι ένιωσαν απογοητευμένοι και «προδομένοι» από τον θρύλο της μουσικής που χάθηκε τόσο πρόωρα το 1980. 

«Αν και θεωρούνταν άγιος, ο Τζον Λένον είχε πολύ σκληρό χιούμορ», τόνισε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ενώ κάποιος άλλος επισήμανε ότι, τέτοιου είδους ελεεινή συμπεριφορά ήταν, είναι και θα είναι πάντα απαράδεκτη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης