Ιερουσαλήμ: Νεκρός Ισραηλινός αστυνομικός από πυρά Παλαιστινίων

Ιερουσαλήμ: Νεκρός Ισραηλινός αστυνομικός από πυρά Παλαιστινίων

Τοπικά δίκτυα αναφέρουν ότι ένας αστυνομικός είναι νεκρός από πυροβολισμοί και τουλάχιστον άλλοι τρεις τραυματίες σε επεισόδιο που έγινε στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ

Ιερουσαλήμ: Νεκρός Ισραηλινός αστυνομικός από πυρά Παλαιστινίων
Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από Μέσα του Ισραήλ κάνουν λόγο για πυροβολισμούς που προήλθαν από Παλαιστίνιους και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αστυνομικού. Μαζί υπήρξαν και τουλάχιστον τρεις τραυματίες από την εκτόξευση πετρών και βομβών μολότοφ. Η επίθεση έγινε στην περιοχή Armon Hanetziv της Ιερουσαλήμ. 

Η εκτόξευση πετρών είναι κάτι που γίνεται τακτικά τον τελευταίο καιρό, όταν στα μέσα Ιουλίου, τα δικαστήρια του Ισραήλ ανακοίνωσαν ότι θα επιβάλλουν ποινές έως και 20 έτη για τέτοιου είδους επιθέσεις εναντίον των δυνάμεών του.

Στην έξαρση των εντάσεων συνέβαλλε και η απόφαση της αστυνομίας να χρησιμοποιεί ένα ειδικό όπλο χαμηλής ισχύος Ruger εναντίον ανθρώπων που πετάνε πέτρες εναντίον τους. Το περιστατικό έρχεται μόλις μία μέρα μετά το περιστατικό με  Ισραηλινό λεωφορείο, το οποίο πήρε φωτιά μετά από επίθεση νεαρών Παλαιστινίων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης