Σεξομανής νοσοκόμος χρησιμοποιούσε στηθοσκόπιο ως... πέος!

Σεξομανής νοσοκόμος χρησιμοποιούσε στηθοσκόπιο ως... πέος!

Παρενοχλούσε τις συναδέλφους του σε νοσοκομείο του Κουίνς στη Νέα Υόρκη

Σεξομανής νοσοκόμος χρησιμοποιούσε στηθοσκόπιο ως... πέος!
Ένας νοσοκόμος στο Κουίνς της Νέας Υόρκης έκανε τη ζωή δύο συναδέλφων του «κόλαση», σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά των δύο γυναικών. 

Ο σάτυρος νοσοκόμος, Νέλσον Εσπινάλ, φερόταν σαν 15χρονος έφηβος που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του, σύμφωνα με τις δύο νοσοκόμες, Κάθριν Ερμοσίλα και Μίριαμ Σαλαζάρ. 

«Σε αρκετές περιπτώσεις, ο νοσοκόμος έλεγε στις συναδέλφους του πόσο μόνος νιώθει και πόσες πολλές σεξουαλικές ορμές έχει και πως χρειάζεται γυναίκα. Όταν πλησίαζε γυναίκα συνάδελφος, ο Εσπινάλ φόραγε ιατρικά γάντια και της έλεγε να σκύψει, λέγοντας ότι θέλει να την εξετάσει, τοποθετόντας ένα στηθοσκόπιο ανάμεσα στα πόδια της και πιέζοντας το, σαν να ήταν πέος». 

Και ενώ οι δύο νοσοκόμες διαμαρτύρονταν στη διοίκηση του νοσοκομείου, σύμφωνα με τη μήνυση, δεν υπήρχε καμία επίπληξη και αλλαγή στη συμπεριφορά του Εσπινάλ.

Αντιθέτως, οι ορμές του ήταν ασυγκράτητες και στρίμωχνε τις συναδέλφους του στους διαδρόμους προσπαθώντας να τις φιλήσει, «τρίβοντας το μόριό του επάνω μας», όπως λένε οι δύο γυναίκες που περιγράφουν τη ζωή τους στο νοσοκομείο ως κόλαση. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης