Ρώσος κωμικός παραδέχτηκε την φάρσα στον Έλτον Τζον που νόμιζε ότι μιλούσε με τον Πούτιν

Ρώσος κωμικός παραδέχτηκε την φάρσα στον Έλτον Τζον που νόμιζε ότι μιλούσε με τον Πούτιν

"Στ' αλήθεια πίστεψε ότι συνομιλούσε με τα πρόσωπα που του είπαμε ότι είμαστε", δήλωσε ο Βλαντίμιρ Κρασνόφ, γνωστός ως "Βόβαν"

Ρώσος κωμικός παραδέχτηκε την φάρσα στον Έλτον Τζον που νόμιζε ότι μιλούσε με τον Πούτιν
Ένας Ρώσος κωμικός παραδέχτηκε ότι μαζί με έναν συνεργάτη του έκαναν τηλεφωνική φάρσα στον σερ Έλτον Τζον πείθοντάς τον ότι του είχε τηλεφωνήσει ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

"Στ' αλήθεια πίστεψε ότι συνομιλούσε με τα πρόσωπα που του είπαμε ότι είμαστε", δήλωσε ο Βλαντίμιρ Κρασνόφ, γνωστός ως "Βόβαν".

Ο Βόβαν δήλωσε τόσο στο BBC όσο και στη ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda ότι το τηλεφώνημα το έκανε μαζί με τον συνεργάτη του Αλεξέι Στολιάροφ, γνωστό ως "Λέξους".

Κλείσιμο
Το δίδυμο είναι γνωστό στη Ρωσία επειδή βάζει στο στόχαστρό του διασημότητες και πολιτικούς, στους οποίους κάνει φάρσες. Όπως ομολόγησαν, τηλεφώνησαν στον Βρετανό τραγουδιστή μία ημέρα αφότου ο ίδιος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Αναφερόμενος στην επιθυμία του να συναντηθεί με τον Πούτιν, ο Έλτον Τζον είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο BBC: "μπορεί να γελάσει πίσω από την πλάτη μου όταν κλείσει την πόρτα και να με αποκαλέσει εντελώς ηλίθιο, αλλά τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει".

"Ο Αλεξέι μιλάει άψογα Αγγλικά κι έτσι υποδύθηκε τον (εκπρόσωπο Τύπου του προέδρου) Ντμίτρι Πεσκόφ και μετέφραζε την εντεκάλεπτη συνομιλία μας. Εγώ ήμουν ο Βλαντίμιρ Πούτιν", είπε ο φαρσέρ στην εφημερίδα.

"Αποδείχτηκε ότι ο Έλτον Τζον περίμενε στ΄αλήθεια το τηλεφώνημα κι έτσι πίστεψε ότι συνομιλούσε με αυτούς που του είπαμε ότι είμαστε", είπε και πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης του Λονδίνου την ώρα του τηλεφωνήματος.

"Είπε 'Σας ευχαριστώ, μου φτιάξατε τη μέρα. Αυτή η μέρα και αυτή η συνομιλία ήταν οι ωραιότερες της ζωής μου", απάντησε ο καλλιτέχνης.

Ο Βόβαν πρόσθεσε, μάλιστα, ότι απόσπασμα της τηλεφωνικής φάρσας θα παιχτεί στο νυχτερινό τοκ σόου της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης την Τετάρτη.

Η Ρωσία κατηγορείται ότι δεν αποτρέπει την ομοφοβική βία και δεν οδηγεί στη δικαιοσύνη τους υπεύθυνους, ενώ η νομοθεσία της επιτρέπει την δίωξη ατόμων για προώθηση της "ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς μεταξύ ανηλίκων".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης