Βίντεο: Τρόμος σε τσίρκο της Ρωσίας - Ακροβάτισσα έπεσε από ύψος δέκα μέτρων

Βίντεο: Τρόμος σε τσίρκο της Ρωσίας - Ακροβάτισσα έπεσε από ύψος δέκα μέτρων

Η Ξένιγια Έλκινα , που ειδικεύεται στην εναέρια κούνια, βρέθηκε στο κενό όταν το χέρι της γλίστρησε από τη λαβή του συναδέλφου της Σεργκέι Βολκόφ

Βίντεο: Τρόμος σε τσίρκο της Ρωσίας - Ακροβάτισσα έπεσε από ύψος δέκα μέτρων

Από θαύμα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και τον θάνατο μία δημοφιλής Ρωσίδα καλλιτέχνιδα τσίρκου που έπεσε στη σκηνή από ύψος δέκα μέτρων ενώ εκτελούσε το νούμερό της κατά τη διάρκεια μίας παράστασης.

Η ακροβάτισσα Ξένιγια Έλκινα , που ειδικεύεται στην εναέρια κούνια, δεν είχε προσδέσει τα λουριά ασφαλείας σωστά στο σώμα της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό όταν το χέρι της γλίστρησε από τη λαβή του συναδέλφου της Σεργκέι Βολκόφ.



Κλείσιμο
Έντρομο το κοινό είδε την 21χρονη γυναίκα να πέφτει από ύψος αρκετών μέτρων στη σκηνή. 
Το θέαμα ήταν τόσο σοκαριστικό, που πολλοί θεατές πίστεψαν πως η γυναίκα είχε σπάσει την σπονδυλική της στήλη ή ότι είχε τραυματιστεί θανάσιμα, αφού παρέμεινε για αρκετά λεπτά μετά την πτώση ακίνητη στο δάπεδο.



Όπως ήταν φυσικό, η παράσταση διακόπηκε αμέσως προκειμένου η άτυχη ακροβάτισσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, ο τραυματισμός της τελικά δεν ήταν σοβαρός και, όπως ανακοινώθηκε, η νεαρή καλλιτέχνιδα θα μπορέσει να συνεχίσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα μετά από μία μικρή χειρουργική επέμβαση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης