Βίντεο: Θαυμάστρια αιφνιδιάζει δημοσιογράφο και... τον γλείφει on air!

Βίντεο: Θαυμάστρια αιφνιδιάζει δημοσιογράφο και... τον γλείφει on air!

Η άγνωστη ξανθιά έγλειψε στο πίσω μέρος του λαιμού τον δημοσιογράφο, που όμως δεν έχασε, ούτε την ψυχραιμία του, ούτε την προσήλωση στο καθήκον

Βίντεο: Θαυμάστρια αιφνιδιάζει δημοσιογράφο και... τον γλείφει on air!
Ένα αστείο όσο και άβολο στιγμιότυπο συνέβη στο δημοσιογράφο Τιμ Μπέκερ, την ώρα που έκανε ζωντανό ρεπορτάζ στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ενώ συνομιλούσε με τους οικοδεσπότες της ζωντανής εκπομπής, μια νεαρή γυναίκα τον πλησίασε από πίσω και με ένα πονηρό χαμόγελο, τον έγλειψε στο πίσω μέρος του λαιμού του.

Κλείσιμο


Ο ανυποψίαστος ρεπόρτερ γύρισε γρήγορα για να δει τι συνέβη, αλλά η νεαρή «θαυμάστρια» του είχε ήδη εξαφανιστεί. Ο Μπέκερ, φανερά μπερδεμένος, δεν φάνηκε να κατάλαβε τι συνέβη και σαν σωστός επαγγελματίας ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους του και τους θεατές, συνεχίζοντας ακάθεκτος το ρεπορτάζ.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2014, όταν η πολιτεία του Όρεγκον έλαβε την απόφαση να νομιμοποιήσει την χρήση της μαριχουάνας. Τότε, ο δημοσιογράφος έκανε ζωντανό ρεπορτάζ από night club, που έκανε πάρτι για το γεγονός. Τώρα, το σχετικό βίντεο, ήρθε πάλι στην επικαιρότητα, αφού ο νόμος ενεργοποιήθηκε, μόλις τον Ιούλιο του 2015.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης