ΗΠΑ: Νεκρός καθηγητής από επίθεση ενόπλου σε Πανεπιστήμιο

ΗΠΑ: Νεκρός καθηγητής από επίθεση ενόπλου σε Πανεπιστήμιο

Πληροφορίες και για τραυματίες και για ομήρους - Ο δράστης καταζητείται - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

ΗΠΑ: Νεκρός καθηγητής από επίθεση ενόπλου σε Πανεπιστήμιο
Ένας καθηγητής έχασε τη ζωή του όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στο Πανεπιστήμιο Ντέλτα του Μισισίπι στις ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες. Νεκρός είναι ο καθηγητής Ethan Schmidt, ο οποίος δίδασκε αμερικάνικη ιστορία, έχει γράψει αρκετά βιβλία ενώ αφήνει πίσω του και ένα μικρό παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που ακόμα δεν έχει συλληφθεί ονομάζεται είναι ο Shannon Lamb, 45 ετών, ο οποίος εικάζεται ότι σκότωσε την σύντροφό του πριν μεταβεί στο Πανεπιστήμιο για να δολοφονήσει τον καθηγητή. 

Κλείσιμο
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το Πανεπιστήμιο παραμένει κλειστό έπειτα από εντολή των αστυνομικών αρχών, καθώς ο δράστης παραμένει ενεργός και καταζητείται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άγνωστος εισέβαλε στο γραφείο του καθηγητή πυροβολώντας τον θανάσιμα. 

Την ίδια ώρα, χρήστης του Twitter υποστηρίζει ότι συγγενικό του μέλος βρίσκεται στο πανεπιστήμιο και ισχυρίζεται πως ο δράστης κρατάει επτά ομήρους.

Η διεύθυνση του Πανεπιστημίου μέσω της επίσημης σελίδας στο Twitter κάλεσε τους φοιτητές να μην πλησιάσουν το χώρο και όσους βρίσκονται ήδη στο σημείο να παραμείνουν στο εσωτερικό και να απομακρυνθούν από τα παράθυρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γίνεται λόγος και για αριθμό τραυματιών, στοιχείο ωστόσο που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου δεν μπορούν ακόμα να ανακοινώσουν την ταυτότητα του νεκρού, ούτε τα ακριβή στοιχεία του επεισοδίου. Αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι ένοπλος κινείται μέσα στον χώρο και έχει ήδη εξαπολύσει επίθεση εναντίον φοιτητών και καθηγητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης