Από... γκάφα σε γκάφα ο Ντόναλντ Τραμπ: Ξαναπιάστηκε «αδιάβαστος» σε συνέντευξή του

Από... γκάφα σε γκάφα ο Ντόναλντ Τραμπ: Ξαναπιάστηκε «αδιάβαστος» σε συνέντευξή του

Το μόνο που... πέτυχε, ήταν ότι θα ήθελε να είναι αντιμέτωπος για την προεδρία, κάποια στιγμή στο μέλλον, με τον Kanye West

Από... γκάφα σε γκάφα ο Ντόναλντ Τραμπ: Ξαναπιάστηκε «αδιάβαστος» σε συνέντευξή του
Μέχρι το 2020, όπου ο Kanye West -όπως ανακοίνωσε στα MTV VMA- θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, η Kim Kardashian, ως «υποψήφια» πρώτη κυρία της Αμερικής, θα έχει αντικαταστήσει τα αβυσσαλέα ντεκολτέ με καθωσπρέπει ταγεράκια και θα έχει φροντίσει να σβήσει τις γυμνές φωτογραφίες της από προσώπου γης.

Μπορεί η ανακοίνωση του Αμερικανού ράπερ να προκάλεσε αμηχανία σε όσους παρακολούθησαν τα μουσικά βραβεία -ακόμα και στη σύζυγό του-, ωστόσο, ο Donald Trump, όπως δήλωσε, χάρηκε με τα νέα!

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, είπε: «Βρίσκω την υποψηφιότητα (του West) πολύ ενδιαφέρουσα. Αναρωτιέμαι ποιος του έδωσε αυτή την ιδέα».

Κλείσιμο
Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχει πει για μένα πολύ ωραία λόγια στο παρελθόν. Πιστεύω ότι είναι διαφορετικός από αυτό που δείχνει προς τα έξω. Είναι ένα καλό παιδί. Εύχομαι να δώσω κάποτε μια μάχη για την προεδρία με αντίπαλο τον West!».

Αυτή δεν είναι η μόνη συνέντευξη του μεγιστάνα Donald Trump,  που απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ. Πρόσφατα, μιλώντας στο ραδιόφωνο στον Hugh Hewitt, πιάστηκε «αδιάβαστος».

Όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει τους αρχηγούς του ISIS, της Χεζμπολάχ, του Μετώπου Αλ-Νάσρα και της Αλ Κάιντα, απάντησε ότι η ερώτηση είναι «άχρηστη», μιας και, όταν θα γίνει πρόεδρος, όλοι αυτοί θα «έχουν φύγει».

«Τα ονόματα που μόλις αναφέρατε, πιθανότατα να μην υπάρχουν σε έξι μήνες ή ένα χρόνο από τώρα» ήταν η απάντηση του Trump, που, ωστόσο, αρνήθηκε να τους κατονομάσει.

O δημοσιογράφος, όμως, απτόητος συνέχισε τις ερωτήσεις. Όταν του έκανε ερώτηση σχετική με τις Ιρανικές Ειδικές Δυνάμεις, ο Trump προσποιήθηκε ότι παράκουσε. «Οι Κούρδοι έχουν απαίσια μεταχείριση» ήταν η απάντηση του μεγιστάνα. «Δεν μιλώ για τους Κούρδους, μιλώ για τις Ιρανικές Ειδικές Δυνάμεις» επισήμανε ο  Hewitt. «Α, με συγχωρείτε, άκουσα Κούρδους» απάντησε ο Trump.

Ούτε λόγος βέβαια να κατονομάσει τους αρχηγούς των τρομοκρατικών οργανώσεων, μιας και αυτή η ερώτηση του φάνηκε «γελοία» και χωρίς «κανένα νόημα».

Ωστόσο, ο Trump δήλωσε με σιγουριά ότι, την ημέρα που θα γίνει πρόεδρος της Αμερικής, θα αποκτήσει όλη τη γνώση που χρειάζεται πάνω στα θέματα αυτά.

«Την πρώτη μέρα στο γραφείο, ακριβώς μετά την εκλογή, θα ξέρω πολύ περισσότερα από όσα έχεις μάθει ποτέ! Αυτό μπορώ να στο πω με σιγουριά!». «Α, δηλαδή η διαφορά μεταξύ  της  Χεζμπολάχ και της Χαμάς δεν έχει προς το παρόν σημασία για σας, αλλά θα έχει στο μέλλον;», ρώτησε ο Hewitt, για να πάρει την απάντηση: «Θα έχει (σημασία) όταν θα πρέπει! Θα γνωρίζω πολύ περισσότερα πράγματα από σένα, όταν θα πάρω τη δουλειά».

Η «δουλειά», φυσικά, δεν είναι άλλη από την προεδρία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης