Το φτερό στο νησί Ρεϊνιόν ανήκει «με βεβαιότητα» στο μαλαισιανό αεροσκάφος

Το φτερό στο νησί Ρεϊνιόν ανήκει «με βεβαιότητα» στο μαλαισιανό αεροσκάφος

Σύμφωνα με τη γαλλική εισαγγελία τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο γαλλικό νησί ανήκουν στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH370

Το φτερό στο νησί Ρεϊνιόν ανήκει «με βεβαιότητα» στο μαλαισιανό αεροσκάφος
Βέβαιος ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν ανήκουν στο μαλαισιανό αεροσκάφος που χάθηκε ενώ εκτελούσε την πτήση MH370 τον Μάρτιο του 2014, δήλωσε Γάλλος εισαγγελέας που είναι αρμόδιος για την έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τη γαλλική εισαγγελία το φτερό που εντοπίστηκε στο γαλλικό νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό «ανήκει με βεβαιότητα» στο μαλαισιανό αεροσκάφος.

Σύμφωνα πάντως με Γερμανούς επιστήμονες, οι ερευνητές που αναζητούν τα συντρίμμια της πτήσης MH370 ενδέχεται να διενεργούν έρευνα σε λάθος σημείο.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η Telegraph ομάδα ωκεανογράφων από το κέντρο Helmholtz του Κιέλου της Γερμανίας επισημαίνουν ότι τα αποτελέσματα των ερευνών τους δείχνουν πως «το νοτιοδυτικό σημείο από την Αυστραλία που αναζητούνται τα συντρίμμια» ενδέχεται να μην είναι το σωστό.

Η έρευνα των ωκεανογράφων ανέδειξε μία σειρά πιθανών σημείων που μπορεί να συνετρίβη το μοιραίο αεροσκάφος.

«Ο εντοπισμός περισσότερων τμημάτων της πτήσης MH370 είναι απαραίτητα ώστε να υπάρξουν πιο συγκεκριμένες δηλώσεις», είπε ο καθηγητής Αρν Μπιαστόκ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης