Συρία: Ρώσοι στρατιώτες πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων του Άσαντ;

Συρία: Ρώσοι στρατιώτες πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων του Άσαντ;

Σκάφος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού φωτογραφήθηκε επίσης να διαπλέει τον Βόσπορο προς τον νότο, γεμάτο με μεγάλες ποσότητες στρατιωτικού υλικού

Συρία: Ρώσοι στρατιώτες πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων του Άσαντ;
Ρώσοι στρατιώτες μάχονται στο πλευρό των δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, ισχυρίζεται η κρατική τηλεόραση στη Δαμασκό, παρέχοντας μάλιστα και σχετικό οπτικό υλικό που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της.

Στο βίντεο που έβγαλε στον αέρα το κανάλι εμφανίζονται Ρώσοι στρατιώτες και ένα ρωσικό τεθωρακισμένο όχημα να συμμετέχουν σε μάχες ενάντια σε Σύρους αντάρτες, στην επαρχία της Λαττάκειας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, στο υλικό ακούγονται ξεκάθαρα διάλογοι στρατιωτών στα ρωσικά.
Κλείσιμο

Περαιτέρω απόδειξη της παρουσίας ρωσικών δυνάμεων στη Συρία αποτελούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ένας λογαριασμός στο Twitter ο οποίος συνδέεται με το Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα, το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα, στις οποίες φαίνονται ρωσικά αεροπλάνα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη να πετούν πάνω από το Ιντλίμπ.

Σκάφος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού φωτογραφήθηκε επίσης να διαπλέει τον Βόσπορο προς τον νότο, γεμάτο με μεγάλες ποσότητες στρατιωτικού υλικού, σύμφωνα με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγιο σχετικό με τη ναυσιπλοΐα, αναφέρει η Telegraph.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης