Υπερδνειστερία: Η καλλονή ΥΠΕΞ παντρεύεται τον πρόεδρο της χώρας

Υπερδνειστερία: Η καλλονή ΥΠΕΞ παντρεύεται τον πρόεδρο της χώρας

Η 38χρονη καλλονή, πρώην μοντέλο, είχε απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ όταν το 2014 είχε καλέσει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, να προσαρτήσει την Υπερδνειστερία

Υπερδνειστερία: Η καλλονή ΥΠΕΞ παντρεύεται τον πρόεδρο της χώρας
H «ωραία μαριονέτα του Πούτιν» νυμφεύεται τον πρόεδρο της Υπερδνειστερίας. Ο λόγος για την υπουργό Εξωτερικών της αποσχισθείσας περιοχής της Μολδαβίας, Νίνα Στάνσκι.

Η 38χρονη καλλονή, πρώην μοντέλο, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», είχε απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ όταν το 2014 είχε καλέσει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, να προσαρτήσει την
Υπερδνειστερία

Κλείσιμο
Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Υπερδνειστερίας
, που βρίσκεται ανάμεσα στη Ρουμανία από τα δυτικά και την Ουκρανία από τα ανατολικά, κατέκτησε πρώτα τις καρδιές των συμπολιτών της με την εντυπωσιακή παρουσία της στην πασαρέλα. Στη συνέχεια έγινε γνωστή στην διεθνή κοινότητα με την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε στον Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλει και να καταλάβει τη χώρα της. Και τώρα ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου επιλέγοντας για σύζυγό της τον πρόεδρο της αποσχισθείσας περιοχής. 

Ο Γεβγκένι Σεβτσούκ, πρόεδρος της Υπερδνειστερίας
, και η Νίνα Στάνσκι αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους προτού η φουσκωμένη κοιλίτσα της προδώσει το δεσμό τους.

Το ζευγάρι περιμένει σε λίγους μήνες τον πρώτο τους απόγονο. Ωστόσο, υπάρχουν ΜΜΕ της Μολδαβίας που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη και τώρα περιμένει τον υιό. Εννοείται πως τώρα που θα νυμφευτεί τον πρόεδρο της Υπερδνειστερίας, η όμορφη Νίνα θα αποχωρήσει από το υπουργείο Εξωτερικών. Δεν μπορεί να είναι και «Πρώτη Κυρία» και υπουργός!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης