Bίντεο: Πήγαν να ψαρέψουν γατόψαρα και τελικά έπιασαν... γατάκια

Bίντεο: Πήγαν να ψαρέψουν γατόψαρα και τελικά έπιασαν... γατάκια

Οι δύο άνδρες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διέκριναν το πρώτο γατάκι να διασχίζει κολυμπώντας τα αρκετά μέτρα που τους χώριζαν από την όχθη

Bίντεο: Πήγαν να ψαρέψουν γατόψαρα και τελικά έπιασαν... γατάκια
Όταν ο Jason Frost και ο Brandon Key αποφάσισαν να βγουν στον ποταμό Μπλακ Γουόριορ για να ψαρέψουν, σίγουρα δεν περίμεναν ότι αυτό που τελικά θα έπιαναν θα ήταν δύο μικροσκοπικά γατάκια, που αναζήτησαν καταφύγιο στη βάρκα τους. 

Οι δύο άνδρες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διέκριναν το πρώτο γατάκι να διασχίζει κολυμπώντας τα αρκετά μέτρα που τους χώριζαν από την όχθη για να φτάσει κοντά τους, δεδομένης της φυσικής αποστροφής που νιώθουν οι γάτες για το νερό. 

Παρότι βρεγμένο και τρομοκρατημένο, το γατάκι αποδείχθηκε δεινός κολυμβητής και σύντομα είχε πλησιάσει αρκετά στη βάρκα ώστε να μπορέσει να το «ψαρέψει» ο ένας από τους δύο άνδρες.

Κλείσιμο
Σύντομα, το θαρραλέο πλάσμα το ακολούθησε και το αδερφάκι του, πηδώντας στο νερό και κολυμπώντας μέχρι τους έκπληκτους ψαράδες. 

Μόλις έφτασαν στη στεριά, ο Frost και ο Key συνάντησαν μία οικογένεια που ερωτεύτηκε τα δύο γατάκια, που όπως εικάζεται, τα είχαν εγκαταλείψει στην όχθη οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες τους, και τα υιοθέτησε, αποδεικνύοντας πως το θάρρος πάντοτε ανταμείβεται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης