ΗΠΑ: Δέχεται απειλές για τη ζωή της, επειδή ανέβασε φωτογραφίες με το αίμα της περιόδου της

ΗΠΑ: Δέχεται απειλές για τη ζωή της, επειδή ανέβασε φωτογραφίες με το αίμα της περιόδου της

Μια φοιτήτρια από την Φιλαδέλφια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στα social media, φωτογραφίες με αίμα από την έμμηνο ρύση της - Τι λέει η ίδια και γιατί δέχεται απειλές από κάποιους χρήστες

ΗΠΑ: Δέχεται απειλές για τη ζωή της, επειδή ανέβασε φωτογραφίες με το αίμα της περιόδου της
Η Αμερικανίδα φοιτήτρια Φιλοσοφίας, Louelle Denor, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές για την ζωή της από χρήστες των social media μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε με αίμα από την περίοδό της. Η Denor ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram και στο Facebook με την ίδια να κρατά ένα ταμπόν γεμάτο αίμα και με τα χέρια της, επίσης, να έχουν αίμα...



Κλείσιμο
Η φοιτήτρια δήλωσε στην ιστοσελίδα Medium ότι στόχος της ήταν να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση των social media να ανεβάζουν οι χρήστες φωτογραφίες με αίμα περιόδου, ενώ δεν ισχύει καμιά απαγόρευση για τις γυμνές φωτογραφίες. Μάλιστα, όταν μια γυναίκα από το Τορόντο είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της με το εσώρουχό της λερωμένο από αίμα περιόδου, το μέσον κοινωνικής δικτύωσης είχε κλείσει τότε τον λογαριασμό της.



Όμως, παρόλο, που η Louelle Denor υποστηρίζει ότι ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες για να διαμαρτυρηθεί, πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο άρχισαν να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα για την ζωή της, σύμφωνα με καταγγελίες της ίδιας.

Η φοιτήτρια αναρωτήθηκε στην συνέντευξή της στο Medium, πώς είναι δυνατόν να ανέχονται κάποιοι την εικόνα του αίματος σε ταινίες, video games και τηλεοπτικά σόου, αλλά να μην δέχονται να βλέπουν φωτογραφίες με αίμα από την έμμηνο ρύση.

Κάποιοι χρήστες στο Facebook έγραψαν ότι θα πρέπει να αποσυρθεί η σχετική φωτογραφία της Denor επειδή περιέχει περιεχόμενο βίας, αλλά, παρόλα αυτά το Facebook δεν απέσυρε την φωτογραφία με το αίμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης