Βρετανία: Σε πλήρη εγκατάλειψη ο τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Βρετανία: Σε πλήρη εγκατάλειψη ο τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Χορταριασμένος και εγκαταλελειμμένος είναι ο τάφος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας - Ο τάφος βρίσκεται στο κτήμα της πατρικής της οικογένειας, στο Άλθορπ του Northamptonshire

Βρετανία: Σε πλήρη εγκατάλειψη ο τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας
Σαν σήμερα, στις 31 Αυγούστου του 1997, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, σε ηλικία 36 ετών. Δεκαοκτώ χρόνια μετά ο τάφος της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, παραδομένος στην απόλυτη εγκατάλειψη και χορταριασμένος.



Κλείσιμο
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει ταφεί στο τεράστιο αγρόκτημα της οικογένειάς της, στο Άλθορπ του Northamptonshire, κοντά σε μια λίμνη και κάθε χρόνο συρρέουν στην περιοχή δεκάδες χιλιάδες άτομα για να υποβάλλουν τα σέβη τους και πληρώνουν είσοδο 18,50 λίρες, προκειμένου να επισκεφθούν τον τάφο, αλλά και το υπόλοιπο αγρόκτημα. Η τεράστια έκταση ανήκει στην οικογένεια Σπένσερ εδώ και 500 χρόνια και τώρα βρίσκεται στην κατοχή του αδελφού της Νταϊάνας, του κόμη Τσαρλς Σπένσερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, πριν ένα χρόνο, ο Darren McGrady, προσωπικός σεφ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και των δύο γιων της, είχε αναφερθεί στην απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται ο τάφος της Νταϊάνας με ανάρτηση στο προσωπικό του blog. Όμως, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, έκτοτε, όχι μόνο κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον, αλλά η κατάσταση έχει χειροτερέψει.



Ο σεφ της Νταϊάνας είχε γράψει πριν ένα χρόνο: «Επικρατούσε (στον τάφο) ένα χάος και κατά την γνώμη μου, αυτό δεν είναι μέρος για μια πριγκίπισσα. Η λίμνη ήταν γεμάτη φύκια και τα δέντρα και οι θάμνοι στο νησί ήταν γεμάτα χορτάρι, σαν να  μην τα είχε περιποιηθεί κανείς από την ημέρα που τάφηκε εκεί η Νταϊάνα».



Ο ίδιος σημείωσε ότι ακόμα και το μνημείο που έχει κατασκευαστεί στο σημείο προς τιμήν της Νταϊάνας έμοιαζε περισσότερο με υπόστεγο στο βάθος ενός κήπου, παρά με μνημείο αφιερωμένο στην πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα του κόσμου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης