Σαουδική Αραβία: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Σαουδική Αραβία: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Άλλα 30 άτομα τραυματίστηκαν από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών όπου διέμεναν εργαζόμενοι της εταιρίας Aramco

Σαουδική Αραβία: Ένας νεκρός από πυρκαγιά
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένουν εργαζόμενοι πετρελαϊκής εταιρίας στη Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστούν άλλοι 30 διαφόρων εθνικοτήτων, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Η Saudi Aramco, η εθνική εταιρία πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας, που εδρεύει στην πόλη Νταχράν, ανακοίνωσε ότι η φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο του οικιστικού συγκροτήματος Radium. Στις 05:45 σήμερα αναφέρθηκε φωτιά στο υπόγειο του οικιστικού συγκροτήματος Radium στην πόλη Αλ-Χόμπαρ, το οποίο νοικιάζει η Saudi Aramco για τους υπαλλήλους της, διευκρινίζει σε ανακοίνωση.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας και το πυροσβεστικό σώμα της Saudi Aramco απομακρύνουν τους ενοίκους από τα σπίτια.

Κλείσιμο
Ο συνταγματάρχης Αλι Αλ-Κατάνι, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Ανατολικής Επαρχίας δήλωσε ότι η επιχείρηση εκκένωσης συνεχίζεται προκειμένου να διασωθούν άνθρωποι από τις στέγες. Οι κάτοικοι είπαν ότι είδαν να πετούν ελικόπτερα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Aramco, το οικιστικό συγκρότημα Radium που βρίσκεται στις ακτές του Περσικού Κόλπου, μεταξύ των πόλεων αλ-Χόμπαρ και Νταμάμ, αποτελείται από οκτώ εξαώροφα κτίρια και περιλαμβάνει 486 διαμερίσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης