Την αγαπημένη ομάδα του Πάπα έβαλε στο μάτι ο Ντόναλντ Τραμπ!

Την αγαπημένη ομάδα του Πάπα έβαλε στο μάτι ο Ντόναλντ Τραμπ!

Στο στόχαστρο του πολυεκατομμυριούχου, υποψήφιου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ βρίσκεται η Ατλέτικο Σαν Λορέντζο, η αργεντίνικη ομάδα ποδοσφαίρου την οποία υποστηρίζει ο Ποντίφικας

Την αγαπημένη ομάδα του Πάπα έβαλε στο μάτι ο Ντόναλντ Τραμπ!
Ίσως τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει στο μάτι την ψήφο των Καθολικών, επιχειρεί να ερμηνεύσει η New York Post, αφότου κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως ο μεγιστάνας των μίντια και υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ έχει βάλει στο στόχαστρο την... ομάδα του Πάπα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής Ατλέτικο Σαν Λορέντζο είναι η ομάδα που υποστηρίζει ο Πάπας Φραγκίσκος όπως έχει ο ίδιος δηλώσει. Τώρα οι πληροφορίες λένε πως ο Τραμπ, μαζί με τον συνεταίρο του Αλεσάντρο Πρότο έχουν σκοπό να εξετάσουν επενδυτικά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν την ομάδα. Αν και το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του Τραμπ, εν τούτοις οι Αργεντίνοι ακόμα αρνούνται πως έχει γίνει οποιαδήποτε νύξη ή πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Post, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ επιχειρεί να επενδύσει σε ποδοσφαιρική ομάδα της λατινικής Αμερικής, καθώς είχε προηγουμένως καταβάλει πρόταση ύψους 100 εκατ. δολαρίων για να αποκτήσει την Ατλέτικο Νασιονάλ, από την Κολομβία - μία κίνηση που πάντως δεν ολοκληρώθηκε. «Η Νασιονάλ θέλει 150 εκατ. δολάρια για να πωληθεί. Για εμάς η πρόταση είναι απαράδεκτη. Ίσως μας περνούν για ηλίθιους» είχε σχολιάσει με το γνωστό του ύφος τότε ο Τραμπ.

Κλείσιμο
Η αναζήτηση ομάδας οδήγησε στην Σαν Λορέντζο, η οποία πέρυσι κατέκτησε το Copa Libertadores.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης