Donald Trump: Του άρεσε το twerking της Miley Cyrus

Donald Trump: Του άρεσε το twerking της Miley Cyrus

Ο Trump τηλεφώνησε στη Cyrus και της είπε ότι του άρεσε το twerking που χόρεψε στα βραβεία MTV

Donald Trump: Του άρεσε το twerking της Miley Cyrus
Μπορεί να ανήκει στους συντηρητικούς ρεπουμπλικανούς και να είναι και ο ίδιος ιδιαίτερα συνηρητικός στις απόψεις και τα πιστεύω θέλοντας μάλιστα να διεκδικήσει και την Προεδρία της Αμερικής στις προεδρικές εκλογές το 2016 όμως από ό,τι φαίνεται του αρέσουν τα προχωρημένα και πιπεράτα πράγματα. Βέβαια όταν είχε εκδηλώσει την αγάπη του σε αυτά δεν ξέραμε τις συγκεκριμένες πολιτικές του προθέσεις. Ο λόγος για τον εκκεντρικό και πάμπλουτο επιχειρηματία Donald Trump, ο οποίος το 2013 εξέφρασε στην Αμερικανίδα ποπ σταρ Miley Cyrus το θαυμασμό του στο περιβόητο twerking που είχε εκείνη χορέψει στα βραβεία του MTV και που είχε ακούσει τα χειρότερα.



Η 22χρονη επίσης εκκεντρική και ολίγον προβληματική σταρ μίλησε στη “New York Times” λέγοντας: “Βρισκόμουν στο Trump Hotel και ο Donald Trump με πήρε τηλέφωνο και μου είπε : ''Ξέρω ότι όλοι μιλάνε για αυτό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ''¨ ”.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο τότε αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας, ο ηθοποιός Liam Hemsworth , είχε δυσαρεστηθεί από τη συγκεκριμένη εμφάνιση της αγαπημένης του, με την οποία κιόλας χώρισε εκείνες τις μέρες. Λίγες εβδομάδες μετά μετά ο 69χρονος Trump επικοινώνησε με τη Cyrus και στο Twitter γράφοντάς της: " Μην ανησυχείς για τον Liam. Μπορείς πολύ καλύτερα και έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Να παραμείνεις δυνατή".


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης