Μπαρτσελόνα: Μητέρα πλήρωσε εισιτήριο 60 ευρώ για το 10 μηνών μωρό της

Μπαρτσελόνα: Μητέρα πλήρωσε εισιτήριο 60 ευρώ για το 10 μηνών μωρό της

Αγόρασε έξι εισιτήρια, αλλά οι υπεύθυνοι των «μπλαουγκράνα» της είπαν ότι χρειάζεται εισιτήριο και για το μωρό της - «Ατυχές περιστατικό» χαρακτήρισε το συμβάν ο σύλλογος της Καταλονίας

Μπαρτσελόνα: Μητέρα πλήρωσε εισιτήριο 60 ευρώ για το 10 μηνών μωρό της
Ισχυρό πλήγμα στο προφίλ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα επέφερε η καταγγελία μητέρας ότι οι υπεύθυνοι του συλλόγου την υποχρέωσαν να πληρώσει εισιτήριο 60 ευρώ για το μόλις 10 μηνών μωρό της!

Η μητέρα κοινοποίησε το περιστατικό με επιστολή της σε γνωστό περιοδικό της Καταλονίας, υποστηρίζοντας πως στις 17 Αυγούστου αγόρασε έξι εισιτήρια και οι υπεύθυνοι του γηπέδου την υποχρέωσαν να πληρώσει και έβδομο, για τη μόλις 10 μηνών κόρη της, παρ' ότι δεν θα καταλάμβανε θέση και θα την κρατούσε στην αγκαλιά της. Μάλιστα, υποχρεώθηκε να αγοράσει εισιτήριο σε άλλο σημείο του γηπέδου, το οποίο, στην ουσία, ήταν άχρηστο.

«Αυτός είναι ο τρόπος που φροντίζει η Μπαρτσελόνα τους οπαδούς της;», αναρωτήθηκε στην επιστολή της η γυναίκα, η οποία προκάλεσε την αντίδραση των Καταλανών. Οι τελευταίοι χαρακτήρισαν «ατυχές» το περιστατικό και διευκρίνισαν ότι η πολιτική της Μπαρτσελόνα για τα μικρά παιδιά, πόσω μάλλον για τα μωρά, είναι να παρακολουθούν χωρίς αντίτιμο τα παιχνίδια της ομάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης