Μέρκελ: Την αποθεώνουν οι Σύροι και την αποδοκιμάζουν οι Γερμανοί

Μέρκελ: Την αποθεώνουν οι Σύροι και την αποδοκιμάζουν οι Γερμανοί

Οι Σύροι πρόσφυγες έκαναν τη Γερμανίδα Καγκελάριο... άγγελο την ώρα που ακροδεξίοι την αποκάλεσαν «προδότη» κατά την επίσκεψή της σε κέντρο υποδοχής μεταναστών

Μέρκελ: Την αποθεώνουν οι Σύροι και την αποδοκιμάζουν οι Γερμανοί
Με μία εικόνα της Γερμανίδας καγκελαρίου που την κάνει να μοιάζει με... άγγελο  και ένα ευχαριστήριο μήνυμα δείχνουν οι πρόσφυγες της Συρίας την ευγνωμοσύνη τους στην Άνγκελα Μέρκελ.

Η εικόνα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου μέσω Facebook και Twitter. Σε αυτή η Γερμανίδα καγκελάριος απεικονίζεται πιο ήρεμη από ποτέ, με φόντο την γερμανική σημαία που παραπέμπει σε φτερά... αγγέλου. 

Κλείσιμο


«Σε αγαπάμε», είναι το μήνυμα των Σύρων προσφύγων στη Μέρκελ για το μεγάλο δώρο που τους έκανε να αναστείλει ουσιαστικά την εφαρμογή της συνθήκης «Δουβλίνο 2» καθώς το Βερολίνο σταμάτησε να στέλνει τους πρόσφυγες από τη Συρία πίσω στις χώρες πρώτης εισόδου τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ίδια ώρα, όμως, ακροδεξίοι αποδοκίμασαν την κυρία Μέρκελ κατά την επίσκεψή της σε κέντρο μεταναστών στην πόλη Χάιντεναου. Φωνάζοντας «είσαι προδότης» περίπου 200 μέλη ακροδεξιών οργανώσεων επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στη Γερμανίδα Καγκελάριο ενώ διερχόμενοι οδηγοί κόρναραν κατά της κυρίας Μέρκελ σύμφωνα με τις «οδηγίες» ακροδεξιών οργανώσεων που είχαν δοθεί μέσω social media.



Η ίδια η Γερμανίδα Καγκελάριος σε δηλώσεις της ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στο μίσος χαρακτηρίζοντας τα πρόσφατα επεισόδια σε βάρος μεταναστών στο Χάιντεναου ως «ντροπιαστικά».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης