Ταϊλάνδη: Στη δημοσιότητα σκίτσο του υπόπτου για τη φονική επίθεση στη Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη: Στη δημοσιότητα σκίτσο του υπόπτου για τη φονική επίθεση στη Μπανγκόκ

Το ηλεκτρονικό σκίτσο βασίστηκε σε υλικό το οποίο είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας λίγα μόλις λεπτά πριν από την έκρηξη - Αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο

Ταϊλάνδη: Στη δημοσιότητα σκίτσο του υπόπτου για τη φονική επίθεση στη Μπανγκόκ
Ένα λεπτομερές σκίτσο του κύριου υπόπτου για τη φονική επίθεση στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα οι αρχές της χώρας, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του.

Το ηλεκτρονικό σκίτσο βασίστηκε σε υλικό το οποίο είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας λίγα μόλις λεπτά πριν από την έκρηξη, το οποίο έδειχνε έναν νεαρό άνδρα που φορούσε κίτρινο μπλουζάκι και γυαλιά να μπαίνει στο ναό Εράουαν με ένα σακίδιο στην πλάτη και κατόπιν να απομακρύνεται χωρίς αυτό.

«Υποψιαζόμαστε ότι είναι ο βομβιστής», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Πραβούτ Ταβορνσίρι, αναφερόμενος στον άνδρα που εμφανίζεται στο βίντεο το οποίο έχει διαδοθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, οι αρχές της χώρας αναζητούν επίσης άλλους υπόπτους σε σχέση με την έκρηξη, καθώς αυτού του τύπου οι επιθέσεις δεν σχεδιάζονται συνήθως μόνο από ένα άτομο. Τη συγκεκριμένη δήλωση επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Sky News, σύμφωνα με το οποίο καταζητούνται δύο ακόμη άτομα που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο.

Στην εικόνα που δημιούργησαν ειδικοί της αστυνομίας απεικονίζεται ένας νεαρός άνδρας με πυκνά σκούρα μαλλιά και ανοιχτή επιδερμίδας. Προς το παρόν, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να προσδιορίσει την εθνικότητά του και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην είναι Ταϊλανδός αλλά ξένος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης