Η φωτογραφία που έγινε viral: Ορφανό μωρό καγκουρό αγκαλιάζει το αρκουδάκι του

Η φωτογραφία που έγινε viral: Ορφανό μωρό καγκουρό αγκαλιάζει το αρκουδάκι του

H ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που σαρώνει στα social media

Η φωτογραφία που έγινε viral: Ορφανό μωρό καγκουρό αγκαλιάζει το αρκουδάκι του
Μία συγκινητική φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου αποδεικνύει ότι τελικά ο άνθρωπος μπορεί να μη διαφέρει και τόσο από τα ζώα, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες που όλα τα είδη τείνουν να λειτουργούν με βάση το συναίσθημα.

Η φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο Twitter o Τιμ Μπεσάρα, σύμβουλος του οικολόγου γερουσιαστή της Τασμανίας Πίτερ Γουίς Γουίλσον, δείχνει ένα ορφανό μωρό καγκουρό που αγκαλιάζει στοργικά ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Ο Ντουντλμπαγκ, όπως λέγεται το μικρό καγκουρό, βρίσκεται υπό την φροντίδα του κέντρου προστασίας άγριας ζωής που έχει ιδρύσει η μητέρα του Μπεσάρα στην περιοχή Νόρδερν Ρίβερς της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.
Κλείσιμο

«Μπορεί να έπεσε από τον μάρσιπο της μητέρας του ή να έμεινε ορφανό», είπε ο Μπεσάρα στην Daily Mail. «Ήταν περίπου 2 μηνών όταν το βρήκαμε και μετά από τις φροντίδες της μητέρας μου έχει καταφέρει να επιβιώνει μόνο του στο δάσος, επιστρέφοντας περιστασιακά στο κέντρο για τάισμα ή μία αγκαλιά», πρόσθεσε ο σύμβουλος.

Τα μικρά καγκουρό του κέντρου αντιδρούν στα παιχνίδια με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και τα νήπια, ενώ δεν λείπουν και εκδηλώσεις στοργής προς τα λούτρινα ζωάκια, που ίσως αναπληρώνουν κάποιο βαθύ συναισθηματικό κενό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης