Βρετανία: Να γίνει νόμιμη η πορνεία, γιατί οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ!

Βρετανία: Να γίνει νόμιμη η πορνεία, γιατί οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ!

Οι άνδρες χρειάζονται δύο φορές περισσότερο σεξ από τις γυναίκες, ισχυρίζεται Βρετανίδα συγγραφέας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων

Βρετανία: Να γίνει νόμιμη η πορνεία, γιατί οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ!
Η χειραφέτηση των γυναικών, ο φεμινισμός και η οικονομική τους ανεξαρτησία, τις έχει οδηγήσει έξω από το σπίτι, ενώ οι άνδρες τους χρειάζονται περισσότερο σεξ και εκείνες ως πολυάσχολες που είναι, δεν είναι πρόθυμες να ανταποκριθούν. Επιπλέον, η επιθυμία των ανδρών για σεξ είναι διπλάσια από την επιθυμία των γυναικών.

Αυτά ισχυρίζεται η μελέτη που έκανε για λογαριασμό του «think tank», Institute Economic Affairs (IEA), με έδρα το Λονδίνο, η Βρετανίδα συγγραφέας και κοινωνιολόγος, Κάθριν Χακίμ.

Κλείσιμο


Η Χακίμ ζητά από την βρετανική κυβέρνηση για τους παραπάνω λόγους να αποποινικοποιήσει την πορνεία, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα που αντιμετωπίζει ο ανδρικός πληθυσμός για σεξ και τονίζει ότι στην απελευθερωμένη Σουηδία, όπου η πορνεία είναι ποινικό αδίκημα, οι άνδρες ταξιδεύουν σε άλλες χώρες για να κάνουν σεξ.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το ελεύθερο εμπόριο του σεξ θα μειώσει τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον των γυναικών και υποστήριξε ότι η σχέση που συνδέει την πορνεία με το ανθρώπινο εμπόριο έχει υπερεκτιμηθεί.



Ακτιβιστές κατά της βίας λόγω φύλου χαρακτήρισαν την μελέτη της Χακίμ «επικίνδυνα μονόπλευρη» και ανέφεραν ότι τα επιχειρήματά της σχετικά με τις διαφορές στην σεξουαλική επιθυμία ανδρών και γυναικών είναι «γελοία».

Η Βρετανίδα συγγραφέας είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις στο παρελθόν, όταν σε ένα από τα βιβλία της ανέφερε ότι οι πιστοί σύζυγοι, άνδρες και γυναίκες, μοιάζουν με «θηρία σε κλουβιά» και θα πρέπει αμφότεροι να είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν την «άγρια» πλευρά τους, χωρίς την απειλή του διαζυγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης