Τέξας: Καμπάνια με όπλα και μπαρουτοκαπνισμένο... μπέικον

Τέξας: Καμπάνια με όπλα και μπαρουτοκαπνισμένο... μπέικον

Ο υπερσυντηρητικός Τεντ Κρουζ χρησιμοποιεί κυριολεκτικά όλα τα... όπλα του στον αγώνα για το χρίσμα του κόμματός του για τις προεδρικές εκλογές του 2016

Τέξας: Καμπάνια με όπλα και μπαρουτοκαπνισμένο... μπέικον
Ο Τεντ Κρουζ, ο ρεπουμπικανός γερουσιαστής του Τέξας, και μία από τις πιο βαθιά συντηρητικές φωνές της Αμερικής (μέλος και του διαβόητου Tea Party) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην προεκλογική του καμπάνια για το χρίσμα του υποψηφίου του κόμματός του.

Όντας φανατικός υπέρμαχος της χρήσης των όπλων και μεγάλος πολέμιος όσων ζητούν να μπουν κάποιοι περιορισμοί στην χρήση τους -μεταξύ και ο πρόεδρος Ομπάμα-, αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο που να προβάλλει τις κλασικές αξίες της αμερικάνικης ψυχής όπως τις αντιλαμβάνεται αυτός.

Το βίντεο που πραγματικά σοκάρει πέρα από τα σύνορα των ΗΠΑ, ο Τεντ Κρουζ επιστρατεύει όλο το... μακάβριο χιούμορ του. Και δείχνει στο κοινό πως μπορεί να ψηθεί μια φέτα μπεϊκον αλα Τέξας.

Κλείσιμο


Όπως βλέπετε στο βίντεο, η υπόθεση αφορά την χρησιμοποίηση ενός πολυβόλου ως σούβλας, στην κάννη του οποίου τυλίγεται μια φέτα μπεϊκον. Μετά από αρκετούς πυροβολισμούς ο Γερουσιαστής ξετυλίγει το αλουμινόχαρτο, και παίρνει μια μπουκιά από το ψημένο μπέϊκον. Ή όπως ο ίδιος το λέει, το «μπαρουτοκαπνισμένο μπέϊκον αλα Τέξας». 

Μπορεί σε εμάς εδώ στην Ευρώπη το συγκεκριμένο βίντεο να μοιάζει από παράλογο έως αποκρουστικό, όμως για τα δεδομένα της Αμερικής, και δη του Τέξας, το μήνυμά του φαίνεται να πέτυχε τον... στόχο του. Αυτά άλλωστε είναι τα πρότυπα των υπερσυντηρητικών της αμερικάνικης κοινωνίας και σ' αυτά ο Τεντ Κρουζ ξέρει από παλιά να μιλάει κατευθείαν στην καρδιά τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης