ΗΠΑ: Ξαναπαντρεύτηκαν γιατί η νύφη δεν θυμόταν τον... γάμο τους

ΗΠΑ: Ξαναπαντρεύτηκαν γιατί η νύφη δεν θυμόταν τον... γάμο τους

Είχε χάσει τη μνήμη της μετά από ατύχημα, και ο άνδρας της αποφάσισε να της κάνει δώρο έναν δεύτερο γάμο την ίδια μέρα έναν χρόνο μετά

ΗΠΑ: Ξαναπαντρεύτηκαν γιατί η νύφη δεν θυμόταν τον... γάμο τους
Το θέμα σηκώνει αρκετή κουβέντα, ανάλογα από ποια πλευρά του «μυστηρίου» του γάμου στέκεται κανείς. Αποφεύγοντας τα σκωπτικά σχόλια, η θετική πλευρά της ιστορίας δεν είναι παρά ένα από τα ρομάντζα που θα μπορούσαν να γίνουν και κινηματογραφική ταινία. 

Το ζεύγος Τζέρεμι και Τζάστις Στάμπερ παντρεύτηκαν πέρσι τον Αύγουστο. Όμως 19 ημέρες μετά τον γάμο, η σύζυγος είχε ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ζωή. Της πήρε όμως την μνήμη. Και όταν μετά από αρκετές ημέρες ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε στον εμβρόντητο άνδρα της ότι δεν θυμόταν τίποτα από τον γάμο τους.

Από εκείνη την στιγμή ο «πληγωμένος» Τζέρεμι είχε βάλει σκοπό της ζωής του να βρει μια λύση στο όλο πρόβλημα. Και την λύση την έδωσε φέτος, κάνοντας ξανά την τελετή του γάμου τους, την ίδια ημέρα που είχε γίνει πέρσι. Μάλιστα για να ξανακάνουν τον γάμο, ο Τζέρεμι είχε φτιάξει μια ειδική σελίδα, μέσω της οποίας κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα.

Κλείσιμο
Και όπως λένε στα παραμύθια, ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ιδίως όσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι δυο φορές δεν κάνεις το ίδιο... λάθος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης