Ο Μαραντόνα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι του έκλεψε 8,5 εκατ. ευρώ

Ο Μαραντόνα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι του έκλεψε 8,5 εκατ. ευρώ

Η Κλαούντια Βιγιαφάνε έχει την υποστήριξη των δύο της κορών – Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου την αποκάλεσε κλέφτρα στην τηλεόραση της Αργεντινής

Ο Μαραντόνα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι του έκλεψε 8,5 εκατ. ευρώ
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε νέες περιπέτειες... Αυτή τη φορά, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ενέπλεξε την πρώην σύζυγό του, την οποία κατηγόρησε ότι του έκλεψε 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ την αποκάλεσε κλέφτρα σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Αργεντινής.

Η Κλαούντια Βαγιαφάνε έχει την υποστήριξη των δύο της κορών, οι οποίες πήραν το μέρος της μητέρας τους δημοσίως, με αναρτήσεις τους στο twitter.

Ο Μαραντόνα προέβη στη σοβαρότατη καταγγελία, δίχως να έχει αποδείξεις στη διάθεσή του. Όπως δήλωσε στην αργεντίνικη τηλεόραση: «Αν έκανε ότι φοβόμαστε ότι έκανε, πρέπει να πάει φυλακή».

Ο μεγαλύτερος – κατά πολλούς – ποδοσφαιριστής στον κόσμο, δήλωσε ότι διαπίστωσε την απώλεια των χρημάτων πριν μία εβδομάδα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των υποψιών του. Η Κλαούντια Βιγιαφάνε προέβη σε καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμηση, στην εκδίκαση της οποίας δεν εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, επιλέγοντας να κάνει μία ακόμη δήλωση: «Το μόνο που θέλω είναι τα λεφτά μου. Δεν έκανα καταγγελία και ούτε θα κάνω. Αν δεν μου δώσει πίσω τα λεφτά μου, θα το πληρώσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης