Βαρκελώνη: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ μπροστά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης

Βαρκελώνη: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ μπροστά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης

Πληροφορίες κάνουν λόγο για «αρκετούς» τραυματίες - Πανικός επικράτησε στην La Rambla - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών

Βαρκελώνη: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ μπροστά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης
Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην καρδιά της Βαρκελώνης, όταν ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, δύο ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν κατά ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην περιοχή La Rambla, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου. 

Κλείσιμο


Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο στο δρόμο αυτό και πως οι τραυματίες είναι «αρκετοί». Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας ακόμα φέρει τραύματα από μαχαίρι. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά από ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής και ένα σούπερ μάρκετ, ενώ εκείνη την ώρα πλήθη τουριστών διέσχιζαν την La Rambla, που θεωρείται ένα από τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης. 



Η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ώστε να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, όπως και το εάν οι δράστες μπήκαν στο ξενοδοχείο. Οι δύο δράστες κατόρθωσαν να ξεφύγουν, ενώ η αστυνομία διεξάγει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης