Φωτογραφίες φρίκης: Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλο από ψηλό κτήριο

Φωτογραφίες φρίκης: Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλο από ψηλό κτήριο

Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εκτελούν τον άνδρα μπροστά σε κοινό και μάλιστα, σε μικρά παιδιά

Φωτογραφίες φρίκης: Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλο από ψηλό κτήριο
Οι αιμοδιψείς τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν ακόμα ένα θύμα τους, πρόσφατα και οι ίδιοι έδωσαν στη δημοσιότητα τις επίμαχες φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν ένας ομοφυλόφιλος άνδρας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, και η εκτέλεση έγινε στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ.



Πλήθος μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει τη φρικιαστική εκτέλεση και εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στο πλήθος ήταν και πολλά μικρά παιδιά. Τέσσερις τζιχαντιστές, που φορούσαν λευκές φόρμες και μαύρα γιλέκα, στάθηκαν πίσω από το θύμα, ενώ ένας άλλος τρομοκράτης, που είχε καλυμμένο με μάσκα το πρόσωπό του, απάγγειλε τις κατηγορίες στον άτυχο άνδρα.
Κλείσιμο



Αργότερα, το θύμα οδηγήθηκε στο υψηλότερο σημείο παρακείμενου κτηρίου και από εκεί οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, το έσπρωξαν στο κενό. Οι τζιχαντιστές έδωσαν οι ίδιοι στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της εκτέλεσης, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που εκτελούν ομοφυλόφιλο με τον ίδιο τρόπο.

Το Μάρτιο του 2015 τρεις μασκοφόροι τζιχαντιστές είχαν σύρει δια της βίας στην ταράτσα κτηρίου νεαρό άνδρα, που τον κατηγορούσαν για ομοφυλοφιλία και από εκεί τον έριξαν στο κενό. Και σε αυτή την εκτέλεση πλήθη παρακολουθούσαν από κάτω, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν ανεβεί σε ψηλότερα κτήρια για να έχουν καλύτερη θέα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης