Βίντεο: 17χρονος παραλίγο να πνιγεί πηδώντας από την Tower Bridge στο Λονδίνο

Βίντεο: 17χρονος παραλίγο να πνιγεί πηδώντας από την Tower Bridge στο Λονδίνο

Το ρεύμα ήταν πολύ ισχυρό, παρέσυρε το νεαρό, που δεν μπορούσε να κολυμπήσει για να σωθεί - Όταν οι διασώστες τον έβγαλαν έξω, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Βίντεο: 17χρονος παραλίγο να πνιγεί πηδώντας από την Tower Bridge στο Λονδίνο
Ένας έφηβος κόντεψε να... πνιγεί όταν τον παρέσυρε το ισχυρό ρεύμα του ποταμού Τάμεση αφού πήδηξε από την Tower Bridge, θέλοντας να κάνει... επίδειξη στα κοινωνικά δίκτυα. 

Ο έφηβος με το όνομα Shah Faisal Shinwari, ο οποίος έχει πάνω από 27.000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, διασώθηκε από το Ναυαγοσωστικό Βασιλικό Εθνικό Ίδρυμα, αφού βούτηξε από ύψος 65 μέτρων.

Κλείσιμο


Τα πλάνα δείχνουν το 17χρονο να ενθαρρύνεται από έναν φίλο του για να πηδήξει, ενώ αρχικά εμφανίζεται εκστασιασμένος, μην μπορώντας να προβλέψει τη συνέχεια...



Ωστόσο, το ρεύμα ήταν πολύ ισχυρό, παρέσυρε το νεαρό, που δεν μπορούσε να κολυμπήσει για να σωθεί. Όταν οι διασώστες τον έβγαλαν έξω, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.




Ο 17χρονος αργότερα παραδέχτηκε ότι το περιστατικό ήταν «ανόητο» και ζήτησε συγγνώμη, ενώ επικρίθηκε για «απογοητευτική» ενέργεια.

Ο έφηβος, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «Ηθοποιό και χρήστη του YouTube» στο λογαριασμό του στο Twitter, ανεβάσε το βίντεο από τα... καμώματά του το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, ήταν ό,τι πιο ανόητο έκανε ποτέ και υποσχέθηκε να μην το επαναλάβει.






Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης