Νέα σύλληψη για τον ντράμερ των AC/DC

Νέα σύλληψη για τον ντράμερ των AC/DC

Πριν λίγες μέρες είχε καταδικαστεί σε κατ' οίκον περιορισμό από δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας για απειλές κατά της ζωής ενός υπαλλήλου του και κατοχή ναρκωτικών

Νέα σύλληψη για τον ντράμερ των AC/DC
Μόλις λίγες μέρες μετά από την καταδίκη του σε κατ' οίκον περιορισμό από δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας για απειλές κατά της ζωής ενός υπαλλήλου του και κατοχή ναρκωτικών, ο ντράμερ του διάσημου ροκ συγκροτήματος AC/DC, Φιλ Ραντ, συνελήφθη ξανά από την αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New Zealand Herald, Ο 61χρονος Αυστραλός βρέθηκε ξανά στο κρατητήριο του Βόρειο Νησιού το βράδυ του Σαββάτου, αν και οι αρχές αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τον λόγο της νέας σύλληψης.

Ο δικηγόρος του Ραντ, Κρεγκ Τακ, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του είναι υπό κράτηση και ότι πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα για να ζητήσει την  απελευθέρωσή του με εγγύηση.

Κλείσιμο
Ο Ραντ ζει στην παραλιακή πόλη Ταουράνγκα, περίπου 200 χλμ. νοτιοανατολικά του Όκλαντ, αφότου εγκατέλειψε το συγκρότημα χέβι μέταλ το 1983. Επανεντάχθηκε στους AC/DC το 1994 αλλά εξακολούθησε να διαμένει στη Νέα Ζηλανδία, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης