Τουρκία: Τρεις νεκροί και δεκατρείς τραυματίες μετά από ανατροπή φορτηγού

Τουρκία: Τρεις νεκροί και δεκατρείς τραυματίες μετά από ανατροπή φορτηγού

Ένα ημιφορτηγό που μετέφερε εργάτες αγροτικών εκτάσεων ανετράπη στην επαρχία Γκαζιαντέπ της Τουρκίας - Ένα ζευγάρι εργατών μαζί με την μόλις ενός έτους κορούλα τους ανασύρθηκαν νεκροί - Δεκατρείς τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής

Τουρκία: Τρεις νεκροί και δεκατρείς τραυματίες μετά από ανατροπή φορτηγού
Ένα ζευγάρι εργαζομένων σε χωράφια στην Τουρκία έχασε την ζωή του μαζί με την ενός έτους κόρη τους, όταν το ημιφορτηγό που τους μετέφερε από την εργασία τους ανετράπη, αφού έσκασε το λάστιχο του ενός από τους τέσσερις τροχούς του.



Κλείσιμο
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην πόλη Γκαζιαντέπ της γειτονικής χώρας και στο ημιφορτηγό επέβαιναν συνολικά δεκαέξι εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι δώδεκα και ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της περιοχής Nizip.

Ο Halil Alınmış και η σύζυγός του Hüsniye Alınmış ήταν εργάτες γης και βρισκόντουσαν μέσα στο μοιραίο ημιφορτηγό μαζί με την μόλις ενός έτους κόρη τους, Esma. Την στιγμή της ανατροπής το όχημα βρισκόταν στην εθνική οδό μεταξύ των πόλεων Γκαζιαντέπ και Σανλιούρφα, που είναι η πόλη καταγωγής των θυμάτων και των τραυματιών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν το ίδιο επίθετο και είναι συγγενείς μεταξύ τους.

Το δυστύχημα είναι το δεύτερο με θύματα εργάτες μέσα στον Ιούλιο στην Τουρκία. Στις έξι του ίδιου μήνα δεκαπέντε εργάτες γης, από τους οποίους οι δεκατρείς ήταν γυναίκες, έχασαν την ζωή τους από σύγκρουση φορτηγού στο οποίο επέβαιναν, στην τουρκική επαρχία Μανίσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης