Βίντεο: Παππούς πηδά στις ράγες του τρένου για να σώσει την 18 μηνών εγγονή του

Βίντεο: Παππούς πηδά στις ράγες του τρένου για να σώσει την 18 μηνών εγγονή του

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την άφιξη του τρένου στο σταθμό, ο 62χρονος άντρας πρόλαβε να σώσει το μωρό, με κίνδυνο της ζωής του

Βίντεο: Παππούς πηδά στις ράγες του τρένου για να σώσει την 18 μηνών εγγονή του

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα από το τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας CCTV, που δείχνουν έναν ατρόμητο παππού να ρισκάρει την ζωή του για να σώσει το 18 μηνών εγγονάκι του λίγο πριν περάσει το τρένο.


Κλείσιμο

Το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό Wentworthville, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο 62χρονος άντρας είπε πως άφησε το καρότσι για μια στιγμή από τα χέρια του για να μιλήσει στη μητέρα του μωρού. Λόγω της κλίσης του εδάφους ,όμως, το καρότσι ανέπτυξε γρήγορα ταχύτητα και πριν προλάβει ο άντρας να ανακτήσει τον έλεγχό του, το καρότσι με το μωρό έπεσε στις ράγες του τρένου. Χωρίς δισταγμό, ο παππούς έτρεξε στην πλατφόρμα και πήδηξε στις ράγες για να σώσει το μωρό, το οποίο παρέδωσε με ταχύτατες κινήσεις στα χέρια της μητέρας του. Ο 62χρονος πρόλαβε οριακά να φύγει από τις ράγες, αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά πέρασε το τρένο.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής αστυνομικός επιθεωρητής, Paul Reynolds: «Ήταν ηρωικό. Έτρεξε στις ράγες για να φτάσει στην πλατφόρμα. Το μωρό, αλλά  και ο παππούς ήταν εξαιρετικά τυχεροί».
Το μωρό, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι υγιές εκτός από μερικές μελανιές και κοψίματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης