Προς 2.800 ευρώ πωλείται χαρτομάντιλο με σημάδι από το κραγιόν της Μάργκαρετ Θάτσερ

Προς 2.800 ευρώ πωλείται χαρτομάντιλο με σημάδι από το κραγιόν της Μάργκαρετ Θάτσερ

Η «Σιδηρά Κυρία» είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο χαρτομάντιλο κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας της στις ΗΠΑ το 2000, προκειμένου να αφαιρέσει το παραπανίσιο κραγιόν από τα χείλη της

Προς 2.800 ευρώ πωλείται χαρτομάντιλο με σημάδι από το κραγιόν της Μάργκαρετ Θάτσερ
Ένα χαρτομάντιλο με το σημάδι από το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της Μάργκαρετ Θάτσερ έγινε διαθέσιμο προς πώληση αυτήν την εβδομάδα από τον ιστότοπο www.justcollecting.com με την τιμή του να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 2.800 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη, η «Σιδηρά Κυρία» είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο χαρτομάντιλο κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας της στις ΗΠΑ το 2000, προκειμένου να αφαιρέσει το παραπανίσιο κραγιόν από τα χείλη της.

Το αντικείμενο είχε συλλεχθεί από το καλάθι των αχρήστων στο δωμάτιο που της είχε παραχωρηθεί για να βαφτεί πριν από μία ομιλία της στο Θέατρο του Οχάιο. Επρόκειτο για ένα τυποποιημένο χαρτομάντιλο του ξενοδοχείου Pfister στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, στο οποίο είχε μείνει λίγες μέρες νωρίτερα.
Κλείσιμο

Μαζί με το συλλεκτικό χαρτομάντιλο του «φιλιού» της Σιδηράς Κυρίας παρέχεται και η υπογεγραμμένη επιστολή της υπαλλήλου που το μάζεψε από τα σκουπίδια, όπου διαβεβαιώνει ότι αυτό είναι πέραν κάθε αμφιβολίας το αποτύπωμα των χειλιών της Θάτσερ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης