Μόνο... έξι νονούς θα έχει η πριγκίπισσα Σάρλοτ!

Μόνο... έξι νονούς θα έχει η πριγκίπισσα Σάρλοτ!

Οι ευτυχείς γονείς απέκλεισαν τον θείο Χάρι από το να γίνει νονός της κι εκείνος αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αφρική, αντί να παραβρεθεί στο μυστήριο

Μόνο... έξι νονούς θα έχει η πριγκίπισσα Σάρλοτ!
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα παραβρεθεί τελικά στην βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, που θα γίνει την Κυριακή, καθώς όπως λένε οι κακές γλώσσες είναι απογοητευμένος που ο αδερφός του Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν τον επέλεξαν για νονό της. 

Έτσι, ο Χάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Αφρική και να μην παρακολουθήσει το μυστήριο, καθώς ούτε και όταν βαφτίστηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος του είχαν κάνει αυτή την τιμή. Οι βρετανοί μπουκμέικερς στοιχημάτιζαν πως ο Χάρι ήταν φαβορί για τη θέση, αλλά οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και το γεγονός πως βρίσκεται στην Αφρική, δεν χωρούν πλέον αμφισβήτηση. 

Όπως σημειώνει η βρετανική Telegraph πάντως, ο Χάρι δεν είναι το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που απογοητεύτηκε από την απόφαση του Γουίλιαμ και της Κέιτ, καθώς οι πληροφορίες λένε πως θα έχει «μόνο έξι νονούς»! 

Κλείσιμο
«Επικρατέστεροι» για τις θέσεις οι πριγκίπισσες Βατρίκη και Ευγενία, χωρίς πάντως να αποκλείονται μεγάλες εκπλήξεις μέχρι την τελευταία στιγμή...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης