ΗΠΑ: 41χρονος συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου

ΗΠΑ: 41χρονος συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου

Ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ότι ήταν 14 χρονών το παιδί, λόγω του ότι η εφαρμογή απευθύνεται σε ενηλίκους

ΗΠΑ: 41χρονος συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου
Ένας άντρας από τη Φλόριντα, που εργάζεται ως DJ και ως προμηθευτής φουσκωτών παιχνιδιών για παιδικά πάρτι, συνελήφθη από τις αρχές, με την κατηγορία πως προσπάθησε να παρασύρει ένα αγόρι σε σεξουαλική συνεύρεση, μέσω μιας εφαρμογής. Ο ίδιος από την πλευρά του, ισχυρίστηκε πως ξεγελάστηκε και πως δεν είχε καμία ιδέα ότι μιλούσε με ανήλικο.

Ο 41χρονος Κρίστοφερ Πίντεκ ξεκίνησε να συνομιλεί με το αγόρι, τον περασμένο μήνα, μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών γκέι ανδρών, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Και οι δυο τους είχαν πει ψέμματα για την ηλικία τους, καθώς ο Πίντεκ είπε ότι ήταν 25, ενώ το παιδί είχε πει ότι είναι 18. Χρησιμοποιώντας το όνομα «TIM YOUNG ONLY» στο λογαριασμό του, έγραφε στις πληροφορίες του προφίλ του, ότι θα πλήρωνε 100$ για σεξουαλικές χάρες από νεαρούς.

Αφού άρχισαν να μιλούν, ο μικρός, μίλησε στην αστυνομία, η οποία άρχισε να συμμετέχει στη συζήτηση, παριστάνοντας πως είναι το ίδιο το παιδί.

Ο Πίντεκ κανόνισε να βρεθούν σε ένα πάρκο, όμως αντί για το νεαρό ανήλικο, οι αστυνομικοί ήταν σε θέση και μόλις εμφανίστηκε ο 41χρονος, συνελήφθη.
Κλείσιμο

Κατά την ανάκρισή του ο Πίντεκ, επέμεινε πως νόμιζε ότι ο νεαρός ήταν ενήλικος, όχι μόνο επειδή το είπε, αλλά και επειδή η εφαρμογή υποτίθεται πως απευθύνεται σε ενηλίκους.

«Δεν θα πήγαινα να βρεθώ ποτέ με ένα 14χρονο παιδί. Δουλεύω για παιδιά και βρίσκομαι συνέχεια ανάμεσα σε παιδιά. Ποτέ δεν ένιωσα έλξη γι' αυτά» είπε στα μέσα ενημέρωσης.

Ένας από τους αστυνομικούς που μιλούσαν στη θέση του παιδιού, μέσω της εφαρμογής, είπε στον Πίντεκ σε κάποιο σημείο της συνομιλίας, ότι είναι 14 ετών όμως αυτός το προσπέρασε και του ζήτησε να συναντηθούν. «Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Δεν έμοιαζε, από τη φωτογραφία και το προφίλ του για 14χρονος» είπε στην απολογία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης