Βίντεο: Παλιοί συμμαθητές ξανασυναντιούνται στο δικαστήριο ως δικαστής και κατηγορούμενος

Βίντεο: Παλιοί συμμαθητές ξανασυναντιούνται στο δικαστήριο ως δικαστής και κατηγορούμενος

Δύο παλιοί συμμαθητές, μία γυναίκα δικαστής και ένας άνδρας κατηγορούμενος, ξαναβρέθηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου πολλά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους

Βίντεο: Παλιοί συμμαθητές ξανασυναντιούνται στο δικαστήριο ως δικαστής και κατηγορούμενος
Η εμπειρία της τυχαίας συνάντησης με έναν παλιό συμμαθητή μπορεί να είναι αδιάφορη, συγκινητική ή και ντροπιαστική, ανάλογα με τις συνθήκες όπου πραγματοποιείται αυτή η συνάντηση.

Σε μερικές περιπτώσεις, όταν δύο παλιοί γνωστοί ξαναβρίσκονται μετά από πολλά χρόνια, η ζωή τους είναι τόσο διαφορετική που προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποτε μοιράζονταν το ίδιο θρανίο ή έπαιζαν στην ίδια ομάδα ποδοσφαίρου.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα διεθνή μέσα δείχνει ακριβώς μία τέτοια σκηνή, όπου δύο παλιοί συμμαθητές, μία γυναίκα δικαστής και ένας άνδρας κατηγορούμενος, ξαναβρέθηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου πολλά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.
Κλείσιμο

Ο Arthur Booth συνελήφθη τη Δευτέρα στην  Φλόριντα των ΗΠΑ με την κατηγορία της κλοπής. Όταν όμως ο 49χρονος βρέθηκε στο δικαστήριο τον περίμενε μία έκπληξη, αφού στην έδρα καθόταν η παλιά του φίλη και συμμαθήτρια, με την οποία έπαιζαν ποδόσφαιρο στην ίδια ομάδα.

Αν και αρχικά δεν την αναγνώρισε, όταν η γυναίκα τον ρώτησε σε ποιο σχολείο πήγαινε συνειδητοποίησε αμέσως ποια ήταν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. 

Η δικαστής προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει καλύτερα με κάποια παρηγορητικά λόγια. 
«Ελπίζω να καταφέρετε να βγείτε αλώβητος από αυτήν την εμπειρία και να ξαναφτιάξετε τη ζωή της, αυτή τη φορά χωρίς παρανομίες», είπε η γυναίκα στον παλιό της συμμαθητή, λέγοντας ότι ο κ. Booth ήταν από τα πιο καλόκαρδα και ευγενικά παιδιά στο σχολείο της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης