Μασαχουσέτη: Ξεβράστηκε σώμα μικρού παιδιού στα Deer Island!

Μασαχουσέτη: Ξεβράστηκε σώμα μικρού παιδιού στα Deer Island!

Η αστυνομία προσπαθεί με ειδικό πρόγραμμα στο κομπιούτερ να αποκρυπτογραφήσει την ταυτότητα του άψυχου κορμιού. Πιστεύεται πως είναι κορίτσι, σε ηλικία τεσσάρων ετών...

Μασαχουσέτη: Ξεβράστηκε σώμα μικρού παιδιού στα Deer Island!
Μία ακόμη υπόθεση φρίκης έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ. Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας της Μασαχουσέτης, ξεβράστηκε σώμα τετράχρονου - κατά πάσα πιθανότητα - κοριτσιού, σε ακτή των Deer Island.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και ήταν κομμένο σε κομμάτια, τοποθετημένο σε σακούλα. Η ταυτότητα του παιδιού δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας επιχειρεί με ειδικό πρόγραμμα στο κομπιούτερ να αποκρυπτογραφήσει τα στοιχεία του και να αποδώσει, ει δυνατόν, το παρουσιαστικό του.

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης έχει κυκλοφορήσει μία πιθανή εκδοχή του κοριτσιού, στην προσπάθειά της να συλλέξει στοιχεία και να εντοπιστούν οι δράστες της αποτρόπαιης και πέρα από κάθε ανθρώπινης λογικής πράξης. Κυκλοφόρησαν επίσης φωτογραφίες με τα ρούχα που φόραγε το παιδί, καθώς και της κουβέρτας που ήταν τυλιγμένο.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης