Μεξικό: Άντρας έστειλε τη γυναίκα του στη φυλακή γιατί δεν είναι σωστή νοικοκυρά!

Μεξικό: Άντρας έστειλε τη γυναίκα του στη φυλακή γιατί δεν είναι σωστή νοικοκυρά!

Στο δικαστήριο η γυναίκα τον κατηγόρησε πως την απατά, ενώ όταν ο δικαστής της επέβαλε πρόστιμο 30 ευρώ, ο άντρας της αρνήθηκε να το πληρώσει κι έτσι η γυναίκα φυλακίστηκε

Μεξικό: Άντρας έστειλε τη γυναίκα του στη φυλακή γιατί δεν είναι σωστή νοικοκυρά!
Σαφώς είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα σπίτι, είδικα στους δύσκολους καιρούς που διανύει όλος ο πλανήτης. Όμως μια γυναίκα από το Μεξικό, έμαθε με τον άγριο τρόπο τη σημασία που έχει το πλύσιμο των ρούχων για τον άντρα της.

Η Ντούλτσε Ραβένα Γκαρσία, 21 ετών, πέρασε 12 ώρες πίσω από τα σίδερα της φυλακής της πόλης Τάμπικο, όταν ο 26χρονος άντρας της, Έντγκαρ Ιβάν Πέρες Αλβαράδο, κάλεσε την αστυνομία και παραπονέθηκε πως το άλλο του μισό «αμελεί τα συζυγικά καθήκοντά της»

Στην 21χρονη επιβλήθηκε πρόστιμο για πρόκληση αναστάτωσης, το οποίο δεν μπορούσε να πληρώσει. Ο άντρας της αρνήθηκε να πληρώσει, θέλοντας να δώσει ένα μάθημα στη γυναίκα του, κι έτσι η 21χρονη οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Κλείσιμο
Στο δικαστήριο, ο επαγγελματίας οδηγός, κατέθεσε πως η μητέρα των τριών παιδιών του, ηλικίας 2,4,6 ετών, περνούσε μεγάλο μέρος της ημέρας ξαπλωμένη στο κρεβάτι, βλέποντας τηλεόραση αντί να φροντίζει για το σπίτι. Επίσης την κατηγόρησε πως έβριζε και προσέβαλε τη μητέρα και τις αδερφές του.

Τα πράγματα εταξύ του ζευγαριού έφτασαν σε αυτό το σημείο την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Αλβαράδο, γύρισε σπίτι από τη δουλειά και ζήτησε από την Γκαρσία να του καθαρίσει τα ρούχα για να βγει με τους φίλου του. Εκείνη τον κατηγόρησε πως σχεδίαζε να βρεθεί με ερωμένη και αρνήθηκε. Εκεί ο Αλβαράδο κάλεσε την αστυνομία.

Στο δικαστήριο η Γκαρσία κατηγόρησε τον άντρα της πως είναι απών σαν πατέρας και σύζυγος και πως την απατά. Εν τέλει ο δικαστής της επέβαλε πρόστιμο 400 πέσος που αντιστοιχούν σε 30 ευρώ και όταν το πρόστιμο δεν πληρώθηκε, διατάχθηκε να κλειστεί σε κελί για 12 ώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης