ΗΠΑ: Γέννησε στο δάσος και έβαλε φωτιά για να την εντοπίσουν!

ΗΠΑ: Γέννησε στο δάσος και έβαλε φωτιά για να την εντοπίσουν!

Έμεινε από βενζίνη σε περιοχή χωρίς τηλεφωνικό σήμα - Εγκλωβίστηκε για τρεις μέρες με το νεογέννητο μωρό χωρίς τροφή και επαρκές νερό - Τελικά έκαψε την πλαγιά του βουνού για να την εντοπίσουν

ΗΠΑ: Γέννησε στο δάσος και έβαλε φωτιά για να την εντοπίσουν!
Προφανώς και μια γέννα δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό δεν αμφισβητείται. Αλλά να γεννάς το παιδί σου, σε μια βόλτα στο δάσος, χωρίς τροφή και νερό, αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ηράκλειος άθλος!

Η Άμπερ Πάνγκμπορν, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οδηγούσε το αυτοκίνητό της, με σκοπό να πάει στο σπίτι των γονιών της, όταν άρχισε να νιώθει τους πρώτους πόνους της γέννας. Έτσι αποφάσισε να κάνει μια παράκαμψη από το βασικό δρόμο του Σακραμέντο, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι είχε ακούσει, πως ο παρακαμπτήριος δρόμος είναι πιο γρήγορος.

Αυτό, αποδείχτηκε τεράστιο λάθος, όχι μόνο όταν η Άμπερ έφτασε να ξεμείνει από βενζίνη, αλλά εγκλωβίστηκε σε περιοχή χωρίς σήμα κινητής τηλεφωνίας.

Κλείσιμο
Μόνη, μέσα στο δάσος, γέννησε το κοριτσάκι της, που το ονόμασε Μαρίσα. Πέρασε τις επόμενες τρεις μέρες, εγκλωβισμένη, διώχνοντας κουνούπια και μέλισσες, ελπίζοντας πως η βοήθεια θα έφτανε σύντομα, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με λίγα μήλα και όσο νερό της είχε απομείνει στο αυτοκίνητο.

«Τότε σκέφτηκα πως θα πεθάνουμε» είπε σε τοπικά δίκτυα και ομολόγησε την απελπισμένη σκέψη που πέρασε από το μυαλό της. Να βάλει φωτιά στο δάσος!

Χρησιμοποιώντας λακ και αναπτήρα έβαλε φωτιά σε μερικούς θάμνους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η φωτιά να επεκταθεί σε όλη την πλαγιά του βουνού!

«Νομίζω ότι η μαμά έβαλε φωτιά» λέει πως είπε στη μικρή Μαρίσα την ώρα που προσπαθούσε να τη φροντίσει. Λίγο αργότερα, ένα ελικόπτερο, εντόπισε τη φωτιά και τη μητέρα με το νεογέννητο και αμέσως κάλεσε βοήθεια.

Η φωτιά βρίσκεται ακόμα υπό επίσημη έρευνα, την ώρα που η μητέρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η μικρή Μαρίσα είναι υγιείς αν και γεννήθηκε λιποβαρής σύμφωνα με τη γιαγιά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης