ΗΠΑ: Πήγε σε μάθημα σκοποβολής και πυροβόλησε τον εκπαιδευτή της

ΗΠΑ: Πήγε σε μάθημα σκοποβολής και πυροβόλησε τον εκπαιδευτή της

Τον πυροβόλησε, δυο φορές στο πρόσωπο και μια φορά στο στομάχι

ΗΠΑ: Πήγε σε μάθημα σκοποβολής και πυροβόλησε τον εκπαιδευτή της
Μια γυναίκα στο Μονπελιέ του Βερμόντ, πήγε με σφυρί σε μάθημα σκοποβολής και στη συνέχεια προσπάθησε να σκοτώσει τον εκπαιδευτή της, πυροβολώντας τον στο πρόσωπο με ρεβόλβερ.

Η Βερόνικα Λιούις, 31 ετών από το Γουόρτσεστερ, δήλωσε «αθώα» στη δίκη της, για την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, για τον πυροβολισμό του 48χρονου Ντάριλ Μοντέιγκ, στο σπίτι του τελευταίου στο Γουέστφορντ του βόρειου Βερμόντ, όπου στεγάζεται και η επιχείρησή του, που έχει να κάνει με όπλα.

Η Λιούις πυροβόλησε τρεις φορές τον Μοντέιγκ, πετυχαίνοντάς τον δις στο σαγόνι και μια φορά στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας του Τσίτεντεν που χειρίζεται την υπόθεση. Στη συνέχεια έφυγε και έδωσε ψεύτικο κινητό όταν την συνέλαβαν οι αρχές.
Κλείσιμο

Όπως αποκάλυψε η έρευνα, η Λιούις μένει σε ένα συγκρότημα κατοικιών για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και διάφορες ψυχικές παθήσεις. Πέραν αυτών είπε ψέμματα στους υπεύθυνους των κατοικιών για το που θα πήγαινε το απόγευμα της επίθεσης.

Ο Μοντέιγκ βρέθηκε ξαπλωμένος στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με την αστυνομία. Νοσηλευτές και αστυνομία, σε πρώτη φάση νόμισαν πως είχε χτυπηθεί από όχημα, όμως αμέσως ανακάλυψαν τα τραύματα από τις σφαίρες.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Λιούις κρατείται χωρίς εγγύηση. Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος της Λιούις ισχυρίστηκε πως η επίθεση δεν ήταν προμελετημένη.

Όμως ο δικηγόρος του Μοντέιγκ το αντέκρουσε, λέγοντας πως το σφυρί, υποδείκνυε σαφή πρόθεση «να βλάψει», όπως και ο αριθμός των πυροβολισμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης