Ρωσία: Έρευνα σε κομμωτήριο για υποψία «γυμνών υπηρεσιών»

Ρωσία: Έρευνα σε κομμωτήριο για υποψία «γυμνών υπηρεσιών»

Οι πελάτες πληρώνουν διπλάσια τιμή από το κούρεμα για να τους κόψει τα μαλλιά μια γυμνή κοπέλα

Ρωσία: Έρευνα σε κομμωτήριο για υποψία «γυμνών υπηρεσιών»
Η ρωσική αστυνομία έχει ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα για ένα κομμωτήριο, στο οποίο υπήρξαν αναφορές πως κάποιες από τις υπαλλήλους, προσφέρουν τις υπηρεσίες του μαγαζιού, φορώντας μόνο το άρωμά τους.

Η σπέσιαλ περιποίηση, κοστίζει 55 ευρώ, διπλάσια τιμή από το κανονικό και ή όλη προσφορά αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν κάποιοι μεθυσμένοι, αντί να μπουν στο σωστό μέρος, μπήκαν στο διπλανό κέντρο αυτιστικών παιδιών και παρήγγειλαν τη σχετική περιποίηση!

Αυτό κινητοποίησε την επικεφαλής του κέντρου που σχολίασε, πως πλέον δεν μπορούν να αφήνουν τα παιδιά να παίζουν έξω, καθώς υπάρχουν πολλοί μεθυσμένοι που προσπαθούν να μπουν στο κτίριο.

Κλείσιμο
Ένα άλλο που κινητοποίησε την αστυνομία, ήταν η μεγάλη ουρά που παρατηρήθηκε, έξω από το κομμωτήριο κι έτσι μυστικός αστυνομικός ανέλαβε να αποκαλύψει τα καθέκαστα.

Εν τέλει ανακάλυψε πως ο πελάτης μπορεί να δώσει επιπλέον 100 ευρώ και να απαλλαγεί και αυτός από τα ρούχα του!

«Όταν μπεις μέσα στο κομμωτήριο, σε πλησιάζει μια κοπέλα, σου προσφέρει ένα φλιτζάνι καφέ και φλερτάρει μαζί σου. Τα φώτα είναι χαμηλωμένα» λέει ο αστυνομικός και συμπληρώνει: «Κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ εκτός από κουρέματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης