Μοντέλο στην Τουρκία: «Πήγα δύο φορές στην τουαλέτα του Ερντογάν και... δεν είναι χρυσή»!

Μοντέλο στην Τουρκία: «Πήγα δύο φορές στην τουαλέτα του Ερντογάν και... δεν είναι χρυσή»!

Τι έγραψε στο βιβλίο της για το προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας και τις τουαλέτες του, η Tuğçe Kazaz, ένα εκκεντρικό μοντέλο, που υπερασπίζεται τον πρόεδρο Ερντογάν

Μοντέλο στην Τουρκία: «Πήγα δύο φορές στην τουαλέτα του Ερντογάν και... δεν είναι χρυσή»!
Με τον τίτλο «Derin Uyku» (Βαθύς Ύπνος), κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου το πρώτο βιβλίο της Tuğçe Kazaz στην Τουρκία. Και, αν για εμάς στην Ελλάδα, η Kazaz, είναι μάλλον παντελώς άγνωστη, στη γειτονική χώρα, έχει κερδίσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με την εκκεντρική προσωπικότητά της.

Η Kazaz, είναι μοντέλο στη γειτονική χώρα και έχει κατά καιρούς απασχολήσει τον Τύπο με τις μεταβαλλόμενες απόψεις της στην πολιτική και στην θρησκεία. Από μουσουλμάνα, έγινε χριστιανή και ξανά πάλι μουσουλμάνα, ενώ έχει δηλώσει και υποστηρίκτρια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κλείσιμο


Στο βιβλίο της η Tuğçe Kazaz αναφέρει ότι επισκέφθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2015 το αμφιλεγόμενο προεδρικό μέγαρο του Ερντογάν, για το οποίο η αντιπολίτευση τον έχει επανειλημμένα κατηγορήσει για σπατάλη και για επιχρυσωμένα καθίσματα στις τουαλέτες... Η Kazaz γράφει ότι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, πάσχει από αχρωματοψία ή είναι λάτρης του χρυσού, για να ισχυρίζεται ότι οι τουαλέτες του Ερντογάν είναι χρυσές.

«Δύο φορές πήγα στην τουαλέτα κατά την διάρκεια της επίσκεψής μου στο προεδρικό μέγαρο στις 24 Φεβρουαρίου και τα καθίσματα δεν ήταν επιχρυσωμένα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βιβλίο του το εκκεντρικό μοντέλο της γειτονικής χώρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης