Βίντεο: Το CNN πέρασε για σημαία του Ισλαμικού Κράτους ένα... πανό με δονητές

Βίντεο: Το CNN πέρασε για σημαία του Ισλαμικού Κράτους ένα... πανό με δονητές

Η σατιρική σημαία που τράβηξε την προσοχή της ήταν διακοσμημένη με σχήματα όπως δονητές και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια

Βίντεο: Το CNN πέρασε για σημαία του Ισλαμικού Κράτους ένα... πανό με δονητές
Σε ένα «αποκλειστικό ρεπορτάζ» που έβγαλε στον αέρα το CNN το Σάββατο, μία ανταποκρίτρια του αμερικανικού καναλιού ισχυρίστηκε ότι ήταν η μόνη που πρόσεξε μία σημαία του Ισλαμικού Κράτους να κυματίζει ανάμεσα στο πλήθος μίας παρέλασης Gay Pride στο Λονδίνο.

Αν ήταν αλήθεια, θα ήταν πραγματικά μία είδηση που παγώνει το αίμα: Ένας φανατικός τζιχαντιστής ανάμεσα σε ανθρώπους που γιορτάζουν την σεξουαλική τους ελευθερία ισοδυναμεί με θανάσιμη απειλή.

Ευτυχώς πάντως για τους παρευρισκόμενους, η απρόσεκτη ρεπόρτερ έκανε λάθος. Η σατιρική σημαία που τράβηξε την προσοχή της και την οποία χαρακτήρισε «σημαία του Ισλαμικού Κράτους», παρά το γεγονός ότι κατάλαβε πως τα γράμματα δεν ήταν αραβικά, ήταν διακοσμημένη με σχήματα όπως δονητές και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια.

«Αν κοιτάξει κανείς τη σημαία προσεκτικά, είναι προφανές ότι δεν έχει αραβικά γράμματα αλλά είναι πολύ χαρακτηριστική – είναι η σημαία του Ισλαμικού Κράτους», είπε η ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων του CNN.

«Μάλλον είμαι η μόνη που το έχει προσέξει και κανείς δεν φαίνεται να απορεί. Γι' αυτό πήγα κατευθείαν στον διοργανωτή της εκδήλωσης που είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικά», ανέφερε αναστατωμένη, προσθέτοντας ότι ειδοποίησε και την αστυνομία για το συμβάν.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης