Ισπανία: Συνελήφθη κτηνίατρος που έκρυβε ηρωίνη μέσα σε ζωντανά κουτάβια!

Ισπανία: Συνελήφθη κτηνίατρος που έκρυβε ηρωίνη μέσα σε ζωντανά κουτάβια!

Είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και από τις αμερικανικές αρχές

Ισπανία: Συνελήφθη κτηνίατρος που έκρυβε ηρωίνη μέσα σε ζωντανά κουτάβια!
Οι ισπανική αστυνομία συνέλαβε έναν υπήκοο Βενεζουέλας, κτηνίατρο στο επάγγελμα, με την κατηγορία της λαθρεμπορίας ηρωίνης και μάλιστα μέσω της σοκαριστικής μεθόδου εμφύτευσής της σε ζωντανά σκυλάκια!

Ο 33χρονος Αντρές Λόπες Ελόρσα συνελήφθη το Σάββατο στην επαρχιακή πόλη Σάντα Κόμπα, όπου κρυβόταν για να αποφύγει την έκδοσή του, μετά τη σχετική απόφαση δικαστηρίου της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές της Κολομβίας ανακάλυψαν 3 κιλά ηρωίνης, εμφυτευμένα σε τρία κουτάβια, όταν έκαναν επιδρομή στην κλινική του κτηνιάτρου στο Μεντεγίν το 2005. Η σχετική δήλωση της αστυνομίας έλεγε πως ο Ελόρσα ήταν μέλος ενός καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών, που χρησιμοποιούσε σκύλους για να μεταφέρει υγρή ηρωίνη στις ΗΠΑ από την Κολομβία.

Κλείσιμο
Ο Ελόρσα συνελήφθη ξανά το 2013 στην Ισπανία, όμως αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να βγει απόφαση για την έκδοσή του στην Κολομβία.

Κατά τα λεγόμενα των αρχών ο κτηνίατρος ζούσε στην Ισπανία τα τελευταία οκτώ χρόνια, παντρεμένος, ενώ έχει και δυο παιδιά. Δούλευε ως κτηνίατρος για δυο εταιρίες με τους υπαλλήλους του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν, ενώ δεν υπήρχε καμία αναφορά για δραστηριότητα σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης