Διαγωνισμός απομνημόνευσης Κορανίου για τζιχαντιστές με πρώτο έπαθλο μια σκλάβα Γιαζίντι!

Διαγωνισμός απομνημόνευσης Κορανίου για τζιχαντιστές με πρώτο έπαθλο μια σκλάβα Γιαζίντι!

Νέες πληροφορίες, αποκαλύπτουν τις εξωφρενικές τακτικές θρησκευτικού φανατισμού που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές, εξευτελίζοντας όσο δεν πάει τους Γιαζίντι

Διαγωνισμός απομνημόνευσης Κορανίου για τζιχαντιστές με πρώτο έπαθλο μια σκλάβα Γιαζίντι!
Σαν να μην έφτανε η κτηνωδία με την οποία αντιμετωπίζονται οι «άπιστες» γυναίκες Γιαζίντι, από τους άντρες του Ισλαμικού Κράτους, ο εξευτελισμό περνάει σε άλλο επίπεδο πλέον, καθώς έχει θεσπιστεί διαγωνισμός για τον πιο ευλαβή μουσουλμάνο, κατά τον οποίο, νικητής ανακηρύσσεται αυτός που έχει απομνημονεύσει καλύτερα το Κοράνι και παίρνει ως δώρο μια Γιαζίντι, ως σεξουαλική σκλάβα.

Το φυλλάδιο που διαφημίζει το διαγωνισμό, υπόσχεται και χρηματικά έπαθλα σε μια επταήμερη διαδικασία που θα λήξει στις 27 Ιουνίου, και διεξάγεται με στόχο να τιμηθεί ακόμα περισσότερο, ο εορτασμός του Ραμαζανιού.

Κλείσιμο


Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, το ισλαμικό γραφείο τεμενών ανακοινώνει το διαγωνισμό απομνημόνευσης Κορανίου, ο οποίος απευθύνεται και σε παιδιά!

Δίνονται λεπτομέρειες για το ποιες από τις 114 Σούρας (κεφάλαια) πρέπει να απομνημονευθούν από τους διαγωνιζόμενους.

Η διεξαγωγή του δεν γίνεται μόνο σε ένα μέρος, αλλά έχει γνωστοποιηθεί πως θα διεξαχθεί σε διάφορα τεμένη, μεταξύ των οποίων αυτά του Οσάμα μπιν Λάντεν και του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, ενώ έχει επιβεβαιωθεί πως οι νικητές θα λάβουν ως δώρο μια σαμπίχ, αραβική ονομασία της γυναίκας σκλάβας από πόλεμο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης